Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantický příběh vypráví jaké to je, když se každý den probudíte v jiném těle a každý den žijete život někoho jiného. Platí jedna jediná zásada – vyhněte se tomu, aby si někdo všiml, že na jeden den přebýváte v těle někoho jiného a nepleťte se do jeho života. Vše je v pořádku, až do rána, kdy se probudíte v těle Justina a zamilujete se do jeho přítelkyně Rhiannon. Od toho okamžiku všechna pravidla, podle nichž jste až do teď žili, přestávají platit. Konečně se objevil někdo, s kým chcete být den co den. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

Juto 

všechny recenze uživatele

Film má originálny príbeh, s skvelou zápletkou. Je pravda že film má nereálny dej, ale mne to vôbec nevadilo skôr naopak mám rád nie čo nové originálne čo som ešte nevidel. Najlepšia časť filmu je keď sa objaví vo filme Alexander a keď A' zostáva v ňom nijaký čas. Strhujúce je aj rozhovor Rhi a A' v Alexandrovom tele a dôvod prečo musí odísť z jeho tela. 6/10 ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Začátek mne poněkud rozhodil, coby pseudo puberťácká týnejdžrovská psychosračka. Co by drsoň, kterej má koule přenýst se přezz vlastní názor, vyčkal jsem, co se bude odvíjeti, a dočkal jsem se mírného vzestupu nálady s následným vcelku dost dobrým uspokojením. To tím, že Rhi, i když se zdála býti standartní náctiletou krávou, se daří táhnout děj, a v podstatě to celý táhne chudák holka sama, páč hlavní figura, přes milijardy tváří, se nám, coby divákovi nevokáže. Neva, děj běží jako o život, sem tam se něco stane, dijalogy jsou takový voduševnělý, ale kupodivu s denním odstupem, tomu klíďo dávám vcelku pohodový hodnocení, a to zejména proto, že je to dost dobrý. Konec keců. ()

Reklama

breebee 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se fakt těšila, respektive byla jsem hodně nadšená, když jsem zjistila, že jde něco takovýho do kin. Po shlédnutí ale musím konstatovat, že jsem se asi spletla v tom hlavním pointu. Měla jsem za to, že cílem je poskytnout pohled do čím dál se rozrůstající bezgendrovosti, pokusit se vysvětlit, že nezáleží nejenom na vzhledu, což už je trochu ohraný téma, ale taky na pohlaví. Prostě někoho milujeme a je vlastně jedno, co má mezi nohama. Ale při sledování mi přišlo, že jsem si to asi dost přibarvila, protože film zazdil několik skvělých šancí tohle ukázat ještě víc. Předně Rhiannon a A. spolu byli skoro pořád, když byl(a) A. v mužském těle. Přitom nejskvělejší moment filmu, kdy se Rhi ptá "Are you a girl or a boy?" a A. odpovídá "Yes." napovídá tomu, že A. tak úplně gender nemá, nebo ho mění. Ten kdo potom dělal české titulky, to pokazil jako zpravidla všichni titulkáři co dělají titulky do kin (fakt si nemůžu pomoct), tentokrát ale dost geniálně, že i když A. byla v ženském těle, tak Rhi k nim referovala jako k muži. Což mě prostě štve. Hele já chápu, že u nás prostě nemůžeme on/ona zaměnit za oni tak jednoduše jako v angličtině. Ale mohl se ten rod měnit spolu s tělem, ve kterým A. zrovna byl(a). V angličtině tohle řešit nemuseli, protože v druhý osobě tam pohlaví nerozlišujou, no, což byl ten point žejo. Zase ale musím uznat, že plot by poměrně zajímavější, než jsem čekala a celá ta mystická myšlenka byla taky docela dobře vysvětlena. Stejně ale z toho filmu nejsem až tak moc nadšená a nemyslím si, že by reprezentoval tu myšlenku až tak skvěle, že by využil celý svůj potenciál. Knížku jsem zatím nečetla, ale asi budu muset, tak uvidíme. Tři hvězdy mi přijdou celkem málo, ale 4 mi zase přijdou moc, takže možná ještě změním názor. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, nečakal som také príjemné prekvapenie. V poslednom čase už tento žáner toho veľa neponúka. Avšak v tomto prípade ide o niečo svieže, nápadité a originálne, či už svojim fantasy námetom, celkovým spracovaním, alebo hereckou stránkou. Jediné čoho trocha ľutujem je, že to putovanie z tela do tela nebolo trocha bližšie vysvetlené, prečo sa to deje, ako, čo je za tým.... Vyvstalo veľa otázok na ktoré som nedostal žiadne odpovede. Možno by tak trocha stúpla aj emotívna stránka snímku. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Originální a vtahující zápletka snímku Every Day bohužel nezabrání faktu, že se pod tímto "nánosem" skrývá další průměrná podívaná s klišovitým průběhem a koncem. Škoda, potenciál na originální podívanou od začátku až do konce zde vážně byl. „I've seen the same colour blue fifty different ways through fifty different sets of eyes.“ ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Film je založen na stejnojmenném románu z roku 2012. (griph)
  • Natáčelo se v Torontu (Kanada) od 6. července do 12. srpna. (PaTeXx)
  • Ve Spojeném království britská komise pro filmové klasifikace vydala certifikát 12A, za účelem odstranit čtyři sekundy filmu. Jednalo se o scény, které zahrnovaly obrazy sebevražedných metod. (griph)

Reklama

Reklama