Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantický příběh vypráví jaké to je, když se každý den probudíte v jiném těle a každý den žijete život někoho jiného. Platí jedna jediná zásada – vyhněte se tomu, aby si někdo všiml, že na jeden den přebýváte v těle někoho jiného a nepleťte se do jeho života. Vše je v pořádku, až do rána, kdy se probudíte v těle Justina a zamilujete se do jeho přítelkyně Rhiannon. Od toho okamžiku všechna pravidla, podle nichž jste až do teď žili, přestávají platit. Konečně se objevil někdo, s kým chcete být den co den. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Ne, ve svejch šestatřiceti letech fakt nejsem cílová skupina tohohle filmu. Ale zajímalo mě, zda a kam se posunula ta malá holka, co si pro sebe dočista ukradla film The Nice Guys. Tady to ta holka celý táhne sama a zvládá to se slušnym přehledem, ač jí scénář občas nutí chovat se fakt podivně — protože si to tak zjevně žádá knižní předloha. Věřim, že náctiletý publikum může hýkat nadšením, pro me to jsou takový ty snadno zapomenutelný tři rudý. Nic mě tam vysloveně neuráželo, ale ani kdovíjak nenadchlo. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Den co den je ojedinělým důkazem, že i v dnešní době se dá natočit opravdu originální romantický film, a ceněn by měl být o to víc, že se navíc jedná o podívanou o mladých, pro mladé. Upřímně bych až doposud totiž snad už ani nevěřil, že v tomto zaměření může něco tak netuctového a nápaditého ještě vůbec vzniknout, proto mě to tolik potěšilo, a to ani nemluvě, že Every Day není skvělý jen kvůli oné originalitě, ale že se mu povedlo mě oslovit i ve všech ostatních možných aspektech, ve kterých též dosahuje nadprůměrných hodnot. Každopádně tím hlavním pozitivem je tu skutečně zápletka, ze které jsem byl ze začátku tedy trochu zmatený a nebyl jsem si moc jistý, co to se mnou tvůrci vlastně hrají za podivnou hru, jenže záhy je vše uvedeno na pravou míru a právě v tom okamžiku přichází onen výrazný prvek překvapení, v podobě perfektního nápadu, jenž mě nadchl a nechal jsem se jím pak unášet až do úplného, emočně velmi silného závěru, který naštěstí nesklouzl k nějakému naivnímu, kýčovitému happy endu, ale naopak si zachoval svou působivou, důstojnou tvář. Celý vývoj pak sebou přináší i mnoho vydařených nápadů a překvapení, a rozhodně nelze hovořit ani o nějaké předvídatelné záležitosti, jelikož se to celé prostě mohlo ubírat jakýmkoliv směrem a opakuji, ten zvolený je prostě výborný. Krom zápletky nabízí film ale i velice působivé herecké výkony prakticky všech obsazených, jejichž postavy nelze též popsat jinak než výrazné a sympatické, na vysoké úrovni tu máme i emoce a dramatické scény, a chybné by bylo opomenout také fajn atmosféru, jenž tomu dodává takový poklidný a jemný pocit, jenž se v podobných filmech vyskytuje jen málokdy. Tato teen romantika je zkrátka zatraceně podmanivá a výrazná filmová záležitost, ze které jsem upřímně nadšený a která je bohužel dost opomíjeným snímkem, což si rozhodně nezaslouží. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, nečakal som také príjemné prekvapenie. V poslednom čase už tento žáner toho veľa neponúka. Avšak v tomto prípade ide o niečo svieže, nápadité a originálne, či už svojim fantasy námetom, celkovým spracovaním, alebo hereckou stránkou. Jediné čoho trocha ľutujem je, že to putovanie z tela do tela nebolo trocha bližšie vysvetlené, prečo sa to deje, ako, čo je za tým.... Vyvstalo veľa otázok na ktoré som nedostal žiadne odpovede. Možno by tak trocha stúpla aj emotívna stránka snímku. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Birter 

všechny recenze uživatele

Film není úplně svižný a částemi i nudný. Musím také vytknout zcela nedořešené osudy vedlejších postav, které by jistě film obzvláštnily. Samotná zápletka však zaujmout určitě dokáže a je skutečně provedena zajímavým způsobem, který je občas vtipný a občas vás zajímají zákonitosti nebo nová podoba A. Na mě je to moc slaďák, ale myslím že cílovému publiku by se to mohlo líbit dost. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Torontu (Kanada) od 6. července do 12. srpna. (PaTeXx)
  • V červnu roku 2017 bylo oznámeno, že společnost MGM získala filmová práva pro román „Every Day“. (griph)
  • Film je založen na stejnojmenném románu z roku 2012. (griph)

Reklama

Reklama