Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho odpoledne se v čekárně u renomovaného psychologa Palomera schází šestice roztodivných lidí, kdy každý trpí jinou variantou obsesivně-kompulzivní poruchy neboli OCD. Každý z nich je objednaný na 16:30, ale schůzka měla být individuální. Sekretářka tvrdí, že si nový objednávací počítačový systém dělá, co chce, a že doktorovo letadlo má zpoždění. Šest pacientů tedy čeká... (C0r0ner)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (61)

easaque 

všechny recenze uživatele

+4* i po třech letech stále nenápadná a málo známá španělská konverzační komedie s vychytanými "vyšinutými" figurkami a dobře napsaným příběhem. I když díky němu nezapře, že je film podle divadelní hry, tak to nevadí a ani na zpracování to není vidět. Nezbývá teda doporučit dále a doufat, že zaujme ty správné diváky. Mě tedy přečtení obsahu a trailer dostatečně navnadily natolik, že jsem si film musel pustit ještě tentýž den a to se moc často nestává. To se prostě musí vidět. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nenápadná, ujetá a místy špičková komedie ze Španělska z roku 2017 je teda slušný úlet a sympatičtější téma jsem snad dlouho neviděl. Skupina lidí s pokaždé jinou OCD se sejdou v čekárně a víc snad ani nemusím říkat. Herecky na úrovni (potěší naše oblíbená Ramira ze Spanish Movie), technicky stejnětak a z komediální stránky je to v první polovině úplně bezchybné a ačkoliv ve druhé film místy trochu upadá, dojel úspěšně do konce a já jsem spokojený. Nejvíce film táhnou jednoznačně zajímavé postavy, které se svou povahou dostávají často do nepředvídatelných a vtipných situací. Fobie z mikrobů - neustálé mytí rukou, tourettův syndrom, opakování každé věty dvakrát, strach ze šlapání na rýhy mezi kachličkama na chodníku, neustálé se modlení k bohu nebo chorobné počítání všech matematických příkladů vždy a všude - asi si umíte představit, co tohle kombo ve filmu dokáže vytvořit. Odpočinková zábavná komedie, která s divákem pěkně zacvičí a donutí jej smát se až do konce. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek svýho komentáře musím poděkovat uživatelce Ratchetka za tip na tenhle film, kterým se mi o5 trefila do chuti. Už když jsem si četl zdejší obsah mi to přišlo jako parádní námět. A vskutku. Nakonec z toho vznikla geniální konverzační komedie. Hned bych bral nášup v podobě druhýho dílu. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní španělský snímek. Jak asi může dopadnout, když se vám v jedné čekárně sejde šest lidí s rozlišnými formami OCD? O vtipné situace pak rozhodně není nouze. On uznávaný psycholog se stále není schopný dostavit, a tak se pacienti rozhodnou si pomoct sami. Vystavují se různým stresovým situacím a snaží se překonat své poruchy. Je to dost dobře udělané s člověk se u toho skvěle pobaví. Konec se dá tak trochu čekat, ale i tak může člověka překvapit. "Radši otevři nohy!" ()

zette 

všechny recenze uživatele

Tak pro prvni film v roce jsem mel stastnou ruku! Ve vsech smerech vynikajici komedie. Zajimavy a originalni namet. Kazda postava je skvele vykreslena a zahrana. Lilly (Nuria Herrero) by mi mohla opakovat porad, ze me miluje.-). Dobre napsane dialogy, film ma tempo. Za me super. A staci jedna mistnost a auto... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • „Toc“ je ve španělštině zkratka pro „trastorno obsesivo compulsivo“, tedy obsedantně kompulzivní porucha, kterou trpí hlavní aktéři. (TheSpearCZ)
  • Fotka, kterou má Tiffany (Inma Cuevas) na stole, pochází z krátkometrážního snímku Meeting with Sarah Jessica (2013), který také režíroval Vicente Villanueva. Inma Cuevas si ve snímku také zahrála. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama