Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 1

Recenze (207)

radomiil 

všechny recenze uživatele

A mě zdál se už odněkud býti povědomý Barrandovácký kouzelný zapomětlivý dědek, jemuž vlastním přičiněním v legendární epizodě, která jistojistě musela čerpat skutečný námět):-{( padaly ze stromu dolarovky místo zlatých hrušek/tohle by nedali společně dokupy ani Hitchcock s Carpenterem/aneb Nebezpečné vztahy přenesené na ulici v podobě tupých rádoby uniforem, jímž tu pouze a jenom chyběl exprtní všeználek HONZA,který MUSIL patrně rozdávat svá moudra za kamerou...z mého pohledu i jakožto bývalého mnohaletého"měštáka" si troufám takovouhle slátanou dokuudálost roku označit za příměs Tv ubohosti, bez jediné kapky patřičné hodnoty-v zahraničí pokud možno vytváří autentický formát s protokolem. ()

Rayen1 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud si Policii v akci zapnete bez nějakého toho promile v krvi, asi budete litovat ztraceného času a co záběr se budete chytat za hlavu... pokud ale tenhle pořad sledujete přiopilí po návratu z hospody ve značně veselé náladě, těsně před tím, než oblečení usnete na posteli a ráno vás probere pekelná kocovina, garantuju vám, že se budete zatraceně dobře bavit! Tohle překoná všechny komedie Hollywoodu! Odpad dávám střízlivý, kdybych byl namol, dám hvězdy čtyři :D ()

Reklama

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Reálné to není, ale to je jedině dobře, jelikož reality-show k smrti nenávidím (otázka je, do jaký míry je to podle skutečných případů, ale jako v případě Věřte nevěřte se to nikdy nebude blížit ke 100 procentům - však taky tihle policajti jsou podstatně úspěšnější, než ti skuteční). A protože se to snaží vypadat co nejreálněji, tak je to natočené na první pohled trochu odflákle, s neherci, atd., ale to je taky jedině dobře, jelikož vyumělkovaný jako ve filmech a seriálech by to bylo jedině k smíchu. Výsledek je samozřejmě všelijaký a o nic světobornýho nejde (koneckonců jde jen o další zkopírování námětu z USA, kde takové věci chodí už od 80. nebo 90. let, a v jedné inkarnaci se k policistům přidal i Steven Seagal). Ale koukatelný to je, a když se člověk nudí a chce zabít čas něčím, co není depresivní a nenutí k přemýšlení, je to ideální varianta. Jen to nebrat moc vážně. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

V epizodě, v níž policie v akci vyrazila na hřbitov jsem poznal toho, co byl na barrandově v Nebezpečných vztazích jako lichvář chtící splácet půjčku, kterou sám umožnil a kterou už měl vrácenou. Pak byl ještě v Soudkyni Barbaře jako otec mající syna, který žil jako nemakačenko a hrál si na studenta. A protože kdyby epizody v autentické podobě by byly daleko působivější, dávám Policii v akci jen jednu hvězdičku. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Další rádoby "dokumentární" sračka z dílny TV Prima. Policajti nejsou praví, jak se pořad všem snaží namluvit, třeba pomocí popisku např. "Jarda Novotný, 10 let u policie". PČR se od nich oficiálně distancovala (lze to dohledat na webu PČR). Navíc dělat tam "zločince" je asi dobrá brigáda pro bezďáky, cigoše a další existence, Prima platí dvojku na ruku. P.S.: Po pěti letech jsem sebral odvahu a chvíli se na to zas díval. Bože, to je tak ukrutně tupý ... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • V 16. epizodě 2. série se opakovaně objeví záběr na policejní automobil, který má nápis „Policie“ na dveřích přelepen nápisem „Filmová rekvizita“. (Žralok)
  • Žádný „policista“ ani člen štábu není při jízdě v autě připoutaný. (Karlosik_4)
  • Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz] (Dejvid17)

Reklama

Reklama