Reklama

Reklama

Než přišla bouře

  • USA Adrift (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve filmu o přežití natočeném podle skutečného příběhu vyústí náhodné setkání dvou mladých lidí nejdříve v lásku a posléze v největší dobrodružství jejich života, když musí čelit jednomu z nejkatastrofálnějších hurikánů, jaký byl kdy v historii zaznamenán. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (204)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Výborný film založený na skutečném příběhu , krásne seznámení dvou lidi společné dobrodružství a cesta ke štěstí skrz moře a sám život. Neuprosný hurikán ale náhle vše změní a začína boj o přezití na moří proti slunci vodě hladu, beznaději, bolesti samotě a největšímu nepříteli halucinacemi. Jedinné co tomu filmu nedáva dokonalost je soundtrack dost spackaný nezaživný nevhodný jediná chyba filmu bohužel. Herecké obsazení super. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $31,445,012 Tržby Celosvetovo $59,945,012Tržby za predaj Blu-ray v USA $849,111Tržby za predaj DVD v USA $1,292,354║ Baltasar Kormákur sa vybral na moc tenký ľad a tak to aj dopadlo. Povrchná romantárna nemá čím moc zaujať až moc povrchné, prvoplánové. /40%/ ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Zial dala som na slabe hodnotenie a komentare na CSFD a nesla na to do kina, pocas pozerania filmu som si tak pomyslela, aka je to skoda nevidiet to na velkom platne. Adrift vrelo odporucam, ale pozor je to film pre zeny:-). Cista romantika a dobrodruzstvo. Film ako stvoreny pre mna. Na konci som mala az zimomriavky. Najviac sa mi paci samotny fakt, ze existuje skutocna Tami, aj som si ju vygooglila. Obdivujem jej odvahu, silu a nebojacnost...obdivujem, ze po tom vsetkom sa este na more vratila....a tiez obdivujem, aky je dobrodruh. Pacilo sa mi tiez krasne prostredie na Fiji (akoze Tahiti) a Shailene so Samom su mi velmi sympaticki, vytvorili krasny filmovy par. Ked tak nad tym premyslam, neviem si predstavit vhodnejsiu herecku ako prave Shailene, je skvela. Nenudila som sa ani chvilku. Zanechalo to vo mne vela emocii, aj som bola napata ako pri thrilleri a dojata ako pri romantickej drame. Mozno len tie dve casove linie sa nemuseli prelinat...Davam 4,5*. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

příběh ok.Nenabízí sice nic nového,ale každý komu se něco podobného stane (a přežije) má můj obdiv protože já bych to nedal.Každopádně filmy podle podobných příběhů by měly nabízet silnou podívanou a to se tady bohužel neděje.Adrift je hodně podobný Hoře mezi námi,kde bylo taky mnohem víc melodramatu,než survivalu,ale tady to ještě mnohem více tíhne k červené knihovně což mě prostě nedokáže oslovit.Twist,kterého se dočkáme pak není extra neočekávaný a že k němu dojde jsem si myslel už asi od půlky...40% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Je to skoro jako nedávná romanťárna Než jsem tě poznala, akorát že tohle se odehrává na moři a distributoři tomu vymysleli trošku jiný název. Společným jmenovatelem tak zůstavá pouze hlavní mužský představitel. Adrift je další z moře ukázek, co vše musí člověk v krizové situaci podstoupit aby mohl přežít. Tyto námořní filmy mě na jednu stranu a na druhou mě nemotivují k opakovaným zhlédnutím. Režisér zručně roztrhal skutečný příběh a aby to bylo zajímavější, tak jej nahodile poslepoval zase dohromady, takže diváka čeká i jedno překvapení na závěr. 60% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Hlavná predstaviteľka Shailene Woodley po druhýkrát v kariére stvárnila skutočnú postavu. Prvýkrát to bolo vo filme Snowden (2016), kde si zahrala ako Lindsay Millsová, priateľka Edwarda Snowdena. (MikaelSVK)
  • Natáčecí štáb i herce během natáčení stihla mořská nemoc. (griph)
  • Natáčelo se na Fidži. (Varan)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama