Reklama

Reklama

Čarodějovy hodiny

  • USA The House with a Clock in Its Walls (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Desetiletý chlapec Lewis se po smrti rodičů odstěhuje do panského sídla svého strýce Jonathana. Strýce i jeho sousedku si brzy oblíbí. V domě se však dějí podivné věci, strýček i jeho sousedka totiž ovládají kouzla. Lewis pomáhá svému kouzelnickému strýčkovi vypátrat hodiny, které by svou kouzelnou mocí mohly způsobit konec světa. Film je natočen podle klasického fantasy románu Johna Bellairse. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (186)

misterz 

všechny recenze uživatele

Občas aj dobrí herci ako Jack Black alebo Cate Blanchett natočia kravinu, ako v tomto prípade napríklad. Mám rád fantasy, no toto bolo naivne slaboduché ešte aj pre malé deti. Jedinou záchranou tu sú celkom slušné vizuálne efekty a občasný šplech Jacka Blacka. Inak to nestojí ani za reč. Podpriemer. 40/100 ()

Michi88 

všechny recenze uživatele

2,5* První půlka nebyla vůbec špatná, poté to pomalu sklouzává do absurdní krávoviny. Jediní, kdo táhnou tenhle film nahoru, jsou Cate Blanchett a Jack Black a jejich neustálé přestřelky a výměna všelijakých přezdívek a nadávek. Toho "herce", co hrál hlavního hrdinu, bych poprosil už nikam neobsazovat! Pro mě byl strašně nesympatický, afektovaný, otravný a naprostý herecký antitalent. I tak nakonec zaokrouhluji hodnocení nahoru. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto síce nie je to žiadny zázrak, ale Jack Black bol konečne super. Aj dabing sa tentoraz podaril. Je to zábavný fantasy film. Vo svojom kresle som sa pár krát chvíľku nenudil. Napätie a zábava sa sem tam dostavia. Priemerný film na daždivé nedeľné počasie. Až na tú záverečnú bitku, od ktorej som čakal trochu viac. The House with a Clock in Its Walls majú čarovný Burtonovský look a Jacka Blacka so sexi Cate Blanchett v hlavnej úlohe. No a to je tak zhruba všetko podstatné. Príbeh má zbytočné dejové línie a keby sa zameral len na tú hlavnú s hodinami, urobil by lepšie. Skrátila by sa tak aj dĺžka a filmu by to určite prospelo. Miestami sa mi to zdalo totiž zdĺhavé. Film však ponúka aj humor, napätie a akciu čo beriem ako pozitíva. Pri rodinných snímkoch to totiž nebýva až toľko zvykom. Celkovo to vidím na lepší priemer. Filmu dávam 60%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $68,549,695Tržby Celosvetovo $131,457,147 Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,942,243Tržby za predaj DVD v USA $8,224,016║ Eli Roth a fantasy horor ten človek sa takmer prekonáva ale ja Jacka Blacka fakt nemusím. /40%/ ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

To je taková škoda, že je to tak nudné. Postavy nezajímavé a tak nějak různě pobíhaly a asi něco říkaly. Děti byly otravný. Promarněný čas. A vypadalo to, že to nebaví ani ty herce. Asi když vám bude pět, tak by vás to mohlo bavit a přivodit pár nočních můr. Jakmile je vám víc jak deset, tak asi moc nadšení nebudete. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy jsou poprvé hlavnímu hrdinovi ukázána opravdová kouzla, se ocitne v roji hvězd. V dalším záběru jejich mazlíčka lva z živého plotu jedno ze souhvězdí pozdraví. Nejde o žádné jiné než právě souhvězdí Lva. (Prochy38)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno