Reklama

Reklama

Vánoční svatba sněhuláka Karla

  • angličtina Charlie the Snowman’s Christmas Wedding (festivalový název)
Trailer 1
Animovaný / Loutkový / Krátkometrážní
Česko, 2017, 12 min

Obsahy(1)

I mezi vánočními ozdobami může přeskočit jiskra. Co ale počít, když milovanou ozdobu nemilosrdný osud, čili ruka člověka dala letos až někam na druhou stranu stromku? Nic naplat, když chce ozdoba něčeho dosáhnout, musí se odháknout. Tak se sněhulák Karel vydává spolu se slaměným andílkem Kamilem na pouť vánočním stromkem za sněhulačkou Evou. Krátký loutkový film debutujícího divadelního režiséra Petra Vodičky v produkci Studia Anima. (Pilot Film)

(více)

Recenze (4)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Hlavní osa příběhu je samozřejmě sázka na jistotu, ale jednotlivé vtípky po cestě, využívání vánočních rekvizit, a hlavně snaha evokovat starou českou školu stop-motion animace, dělají z téhle jednohubky velmi příjemnou a zábavnou záležitost. 70% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Povedený animovaný příběh vánočních ozdob na jednom stromku. Provedení mi přišlo lepší než samotný příběh, ale i tak na dvanácti minutách velmi slušná práce (70%). ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Pěkný vánoční kraťas, o dobrodružné cestě ozdob po a kolem stromku. Loutky, nebo ozdoby jsou většinou opravdu krásné, snad až na kýčovitou hvězdu, ale ta být musela. Ve filmu je několik opravdu povedených hlášek a postav, jenž si nelze nezapamatovat. 75% ()

Enehy 

všechny recenze uživatele

Opravdu bylo nutné vybrat tento film do festivalové soutěže??? Ten film má úplně kýčovitou zápletku asi tak milionkrát zpracovanou v různých podobách. Autor se pokusil o oživení klasické animace, ale bohužel ji jen podtrhl nekvalitním scénářem a stupidním humorem. Je to tak mělké, až jsem se v kině styděla. Ta jedna hvězdička je za čas a energii, která ale mohla být věnována něčemu užitečnějšímu. ()

Reklama

Reklama