Reklama

Reklama

Vražedná bilance

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bankovnímu úředníkovi Jacobu Taskerovi hrozí ztráta zaměstnání, když dojde k přepadení. FBI má Jacoba na mušce, protože ho podezřívá ze spoluúčasti. A tak se Tasker rozhodne, že lupiče s pomocí souseda, penzionovaného policisty Richardsona, vypátrá… (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

Hemlock 

všechny recenze uživatele

No to jsem si zase naběhl... Herecké obsazení velice lákavé, ale to je konečná. Viděl jsem řadu béčkových a možná i nějaký ten céčkový film, jež obsahovaly více akce a méně nudy. Nejvíc mě pobavil hlavní padouch, který většinu filmu trénoval střelbu, vypadal u toho jak profík a při finální přestřelce to asi valil slepýma, nebo se blbě vyspal - tak, či tak, na soutěž ve střelbě bych ho nenominoval. Za nápad tomu mrsknu jednu hvězdu, ale víc ani ťuk... ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Akční béčko od režiséra co natočil Backtrace se Slyem mi sedlo nějak tak podobně.Akce je tu průměrná,děj ucházející ,ale za mě tu má málo prostoru Bruce Willis,neříkám,že Frank Grillo je zde špatný,jen,že by tomu sedlo víc akčního prostoru pro Bruce než jen závěrečná střela.Narozdíl od druhého jmenovaného filmu zde není Stallone,takže hodnocení je za mě nižší :-).Za mě tedy celkově 45% a dvě hvězdy. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Příznivce Bruce Willise stíhá panická ataka, neb jejich oblíbenec se dal opětně všanc režisérovi, co neumí ideálně zakomponovat jeho výraznou osobnost do béčkového kompletu. Plešaté hvězdě se symetrickou lebkou je ve filmu dopřán jeden zpomalený záběr v exteriéru, v němž svírá zbraň, a jedna zajímavá sekvence, v níž s Frankem Grillem, hlavní hvězda filmu, zaníceně řeší detaily přepadení banky neznámým maskovaným mužem. Ovšem tím veškerá Willisova důležitost veskrze končí. Nicméně, jeho (doslova) sousedská výpomoc se počítá. Nejlépe pilný režisér instruoval Johnathona Schaecha, onoho maskovaného teroristu a typickou hvězdu nižší svítivosti, co tentokrát převládá nad dvěma svými kolegy vyšší svítivosti. Je tím správně zlým mužem a hlavně tahounem filmu. Film se v žádném případě nesnaží o cílený detektivní ráz, identita maskovaného teroristy je divákům bezprostředně známa, jsou tedy před vysloužilým policistou a bankovním úředníkem v pátrání napřed, což signalizuje nudu. Snímku totiž zhruba hodinu trvá, než se dokope k akčním rejdům. A to je k dispozici stopáž devadesáti minut. Schaech pohotově vyřadí ze hry méně známé herce ve vedlejších rolích, došlápne si i na Grillovu rodinu, jeho konání zabaví. Grillo je zpočátku nucen být v poloze psychicky traumatizovaného jedince, což se ukázalo jako nekompati(de)bilní, opruz chvilky nezpestřil klácením své vilné ženy v podání Olivie Culpo, takže ta neakční hodinka příliš svižně neubíhala, načež Brian A. Miller zalarmoval kalifornské městské lokace a vydal na zbylou půlhodinu akční pokyny. Takže k mání je akční standard v podobě motoristické honičky a hluk rachotících zbraní. Scenáristická překvapení ovšem nejsou k mání. Šálit diváka tím, že Willis hraje hlavní roli, je poněkud troufalé. Máte-li zájem o jeho plodné "bokovky", tak směle do toho. 6/10 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Klasické akční béčko nové doby. Sice nic světoborného, ale taky nic extra strašného. Grillo jako hlavní hrdina mi ze začátku trochu vadil, ale pak jsem si na něj zvykl. Willis zde byl strašně nevýrazný až zbytečný, ale aspoň si ke konci trochu zastřílel. Děj je jednoduchý, atmosféra je ale docela solidní. Vcelku je to napínavé, postupem času snímek nabírá obrátky. Najde se tu pár dobrých přestřelek. Přesto se zde objeví nějaká ta hloupost. Celkově je to tak půl na půl – čistý průměr. Jako jednohubka to zlé nebylo. Víckrát si to ale nepustím. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Koukatelné akční béčko, ve kterém Bruce Willis hraje vysloužilého policistu a radí svému sousedovi v honbě za bankovním lupičem jenž zabijí kohokoliv na potkání. Toho souseda hraje Frank Grillo a jeho povoláním je bankovní poradce, který má doma rajcovní samici (Olivia Cuplo) a kvůli ní obrací každý dolar. Doma řeší výdaje, a tak uvažuje o tom, zda se vzdá zahradníka nebo hospodyně ve svém luxusním domě. Už to vše nasvědčuje tomu, že tento film je vyloženě udělaný pro oko diváka. Jeho problémy ovšem teprve začnou, když do jeho banky vtrhne maskovaný muž s puškou a nejnovějšími věcičkami, které ruší telefony a veškerou elektroniku. Akční scény jsou působivé. Willis je dokonalý. Grillo do Willise ještě má daleko, ale i na něj se dá dívat. [399. hodnocení, 35. komentář, 38%] ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama