Reklama

Reklama

Terapie - Série 1 (2011) (série)


Epizoda 1 (S01E01)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Sandra, pondělí 9.00: Prolog úvodního dílu se odehrává na lavičce v parku nad Prahou, kde sedí rozháraná mladá žena - první z pacientek psychologa Marka Pošty. Jmenuje se Sandra, pracuje jako zdravotní sestra a na terapii dochází už půl roku. Poté, co překoná záchvat pláče, líčí terapeutovi svůj divoký zážitek z předcházející noci. Po hádce se svým přítelem Ondřejem, který vyslovil ultimátum ohledně jejich vztahu, se s kamarádkou vypravila do baru. Koketovala v něm s neznámým mužem, s nímž se poté málem vyspala na toaletě. Po rekapitulaci vleklých problémů s Ondřejem učiní Sandra překvapivé doznání: už delší čas je do Marka zamilovaná a touží po jejich intimní sblížení. Psycholog se nenechá vyvést z míry, vysvětluje, že parametry vztahu klientky a terapeuta jsou dány jak lidsky, tak eticky. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Praxe psychoterapeuta v praxi. Pondělí patří Sandře. Atraktivní zrzka. Impulzivní, nevyrovnaná. Dochází už několik týdnů. Pojem trvalejší partnerský vztah je pro ni tak nějak vzdálený. Slova jako sex či péro používá často. Původní důvod její terapie byla obava ze ztráty současného přítele. Hned v úvodním díle se přizná, že je do psychologa Marka zamilovaná. Zatím mě to úplně nezaujalo, ale je mi jasné, že kladené otázky mají jasnou motivaci. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Roden a Pauhofová - česko-slovenské hvězdné obsazení. Kvalitní starovací díl, ikdyž můj šálek kávy to žánrově není. ()

Dogfish 

všechny recenze uživatele

Rodena mám rád, Pauhofovou rád nemám. Tak jsem to 50 na 50 riskl a dopadlo to jak jsem předpokládal. Žádný humor jen duševní průjem ožralé hlupaně, která neví co chce. Teda ví, vychrápat se s Rodenem... ()

005 

všechny recenze uživatele

Asi ta nejhezčí role co Táňa Pauhofová zatím dostala. Je tu co zahrát a Táňa to rozbalila skvěle. ()

Reklama

Reklama