foto

Jakub Čech

  • nar. 24.4.1973 (45 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Nabarvené ptáče
2018 Tátova volha
2017 Po strništi bos
2016 Krycí jméno Holec
2015 Vybíjená
2014 Tři bratři
2013 Přijde letos Ježíšek?
Příběh kmotra
2012 Martin a Venuše
Polski film
Ve stínu
2010 Dny na ulici
Kuky se vrací
2009 3 sezóny v pekle
Oko ve zdi
2008 Tobruk
2007 O život
Vratné lahve
2006 Grandhotel
2004 Cime tempestose (TV film)
2003 Jedna ruka netleská
2002 Děvčátko
2001 Ostrov na střeše
2000 Samotáři
1999 Otevřené dveře (studentský film)
1996 Sad (studentský film)
1995 Hledání cest (studentský film)
Vyhnanci (studentský film)

TV seriály

2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Bezesné noci (S02E04)
Překvapení (S02E03)
Navždy spolu (S02E02)
další epizody (4)
2011 Terapie (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Miminko (S01E13)
Nevím, čí jsem (S01E12)
Maruška (S01E11)
další epizody (10)
Přešlapy (TV seriál)
Druhá šance (S03E08)
Tohle nebude fungovat (S03E07)
To nebylo v plánu (S03E06)
další epizody (21)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Chci jen tebe (S01E13)
Chci ještě šanci (S01E12)
Chci žít jinak (S01E11)
další epizody (9)
1998 Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)

Dokumentární

2007 Film o filmu: Vratné láhve (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Čas je drahý (S02E65)

TV pořady

2018 25. Český lev (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace