Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Blíží se konec roku 2012. Městem se šíří zvěsti o sérii vražd, které byly provedeny nezvyklým způsobem. Všechny oběti byly poraněny na krku a zbaveny krve a jejich těla byla znásilněna. Šušká se, že za to mohou upíři. Doopravdy tomu ale nikdo nevěří. Nebo alespoň věřit nechce. Upíři přeci neexistují. To si alespoň většina populace myslí. O opaku se ale již brzy přesvědčí mladičká vysokoškolačka Taira Tsukasa, která v poslední době žije s pocitem, že ji někdo zpovzdálí sleduje. Jednou večer, kdy je spolu se svým kamarádem z dětství opět na cestě domů, jsou přepadeni. Najednou se dívčin svět a představa o něm hroutí. Vše je jinak a muži, kteří ji již předtím děsili, teď získávají na ještě větší démoničnosti. Ten den jí ale vstoupí do života někdo mimořádný - mladý muž jménem Anzai Yuuki, který je jedním z vyšetřovatelů zabývajících se sérií oněch vražd, a mimo jiné je sám polovičním upírem. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

"Kriminálka Twilight, aneb upír jako kamarád!" Za sebe jsem tomuhle nedával příliš velké naděje, až příliš často to ve mě evokovalo veškeré negativní pocity, které jsem měl při sledování Stmívání. Ale díky kriminálnímu a sociálnímu přesahu jsem se dostal až na konec, čemuž bych původně vůbec nevěřil. Ony vlastně i ty postavy nebyly tak děsné, že by mi vadilo se na ně dívat, takže i tady to nakonec nebylo mimo mojí komfortní zónu. Sice tu zase byli vybledlý "sexy" upíři, co jim nevadí slunce ani jiné další klasické anti-upírské věci a ještě měli chudáci kruhy pod očima a při přeměně jim lezli zuby z huby tak, že by jim mohl kdejaký ork z Warcraftu závidět, ale za mě pořád lepší než "Sajrajt"... No a to samé by se dalo říct i o romantice, sice jsem necítil nic intenzivního, mohlo to mít mnohem lepší chemii, náboj - zkrátka být to mnohem víc romantické, ale zase - pořád lepší než... Ne, už toho nechám, opakované vtipy prý nejsou vtipné... Ještě bych se mohl zastavit nad příběhem, no není to nic světového a podobnou story dokážete vymyslet třeba i o robotech (Beatless), navíc celé vyústění dějové linky kolem té skupiny, která chtěla likvidovat upíry mi přišlo až moc nedotažené. Stejně tak je vidět, že sami autoři asi nevěří v další sérii a tak to hlavní po titulkách uzavřeli. Ale koukat se na to dalo, i když mi to nic nového nepřineslo, nijak jsem si to neužil, ale ani mě to nepoškodilo, takže budu mírný a i když to rozhodně není anime určené pro mě, tak tomu nechám 4/10, protože je to lepší než... ()

Danken07 

všechny recenze uživatele

Hrozná réžia, animácia a hudba.Zle budovanie sveta a charakterov.Tvorcovia sa rozhodli preskakovať dôležite momenty, a pridávať zbytočné originálne scény, ktoré niekedy dokonca ruinujú samotný príbeh. Všetkým, čo majú o túto sériu aspoň troška záujem by som doporučil mangu.Najväčším plusom tohto anime je seiyuu Miyuki Sawashiro, vdaka ktorej som si zamiloval Jill. ()

Reklama

Galerie (46)

Reklama

Reklama