Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 22 (2018) (série)


Čas brát to vlážně (S22E06)

(epizoda)
  • USA Time to Get Cereal

Obsahy(1)

Počet obětí sice pořád roste, ale obyvatelé South Parku odmítají připustit skutečnou existenci lidského medvědího prasete. (Netflix)

Recenze (10)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavu Al Gora nemám moc rád a tak jsem od episody moc neočekával, ale byl jsem velmi překvapen výsledkem. Líbilo se mi, že se příběh opět zabýval především naši čtveřicí chlapců a jejich konfrontace s málem prezidentem byla velice vtipná a zajímavá. Také mne velice pobavilo když jsem na závěr uviděl kozu přivázanou na provaze u lesa (už zase). A i celé policejní vyšetřování nemělo chybu ,,there was a school shooting out in the woods? Outside of school is one place kids r supposed to be safe!" Výtečná episoda 95%! ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Al Gora v rámci South Parku moc nemusím a ani ostatní z navrátilců, takže z této epizody jsem erekci nezaznamenal. Velmi se mi líbilo snad jen mnoho pomrkávání po úžasné hře Red Dead Redemtion 2, kdy si člověk uvědomí, že v době její velké slávy se vlastně choval dosti podobně jako jednotlivé postavy South Parku s dobrým herním vkusem. Dojem trošku zachraňují kupy mrtvých těl po bestiálním řádění ManBearPig. Lehce nadprůměrná první část dvojepizody, která funguje spíše v jednotlivých vtípcích, než jako celek. Slabší 4 kousky. ()

whack

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(SPOILER) Al Gore sa snaží svojskými spôsobmi poraziť démona pračlověda – alegóriu klimatickej zmeny; Reštauračná scénka, kde chlapík oduševnene vysvetľuje svojej Susan, že "pračlověd" neexistuje: „Nemůžeš přece věřit všemu, co říkají lidi. Není žádný skutečný vědecký důkaz, že pračlověd existuje. Musíš pochopit, že každý má svou agendu, jasné? A každý chce využít strachu z pračlověda, aby získal, co chce. Takže se uchylují k pseudovědě. Používej vlastní mozek, nedovol, aby ti nakukali, že když nevěříš v pračlověda, nezáleží ti na osudu světa …“ v tom si všimne, ako pračlověd priamo za ním masakruje ľudí, a suverénne pokračuje: „Dobrá, je skutečný. Ale co s tím uděláme?! Co uděláme, aby to tady a teď něco změnilo?! Můžem dělat jedině to, co dělají ostatní! No tak, používej mozek! I kdyby sme něco udělali s ním, co uděláme s Číňanama? Ti budou pokračovat ...“ Nedopovie, lebo pračlověd mu odhryzne hlavu. ()

Zajímavosti (7)

  • V knižnici je možné vidieť umelecké dielo od Martina Schongauera "The Temptation of St Anthony". (Real Tom Hardy)
  • Scéna, v ktorej Al Gore tvrdí, že vynašiel internet, vychádza zo skutočnosti. Ako senátor propagoval legislatívu za financovaním ARPANET a propagoval vývoj internetových technológií. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama