Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Martin doprovází Simone při pokusu o záchranu počítače jejího otce. Patrik na základně objeví tajnou místnost plnou zvláštních zařízení. (Netflix)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najväčším problémom tohto seriálu nie je ani tak dej (aj keď tínedžri ktorí masakrujú jedného dospelého ozbrojeného muža za druhým sú trochu cez čiaru) ale nezmyselné a umelé konverzácie medzi postavami a neherecké výkony, keď najmä predstavitelia Jeana a Patricka sú doslova žalostný... ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taktiež zaujímavý diel s dobrým záverom a mám taký pocit, že Rasmus a Sarah budú mať k sebe asi nakoniec bližšie, než by sme si mohli na prvý pohľad myslieť. Zatiaľ ma tvorcovia držia. A to je super. Akurát tie dialógy sú miestami strojené a samozrejme bude súbol so zlou korporáciou, ktorá potrebuje zlikvidovať našich hrdinov. Tieto klišé bránia k tomu, aby bol seriál zaujímavejší. Ale zatiaľ sme v celkom dobrej rovine. Uvidíme ďalej. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý díl především kvůli Sarah. Jsem zvědavá, kam nás její příběh zavede, asi to nebude jen tak. Dobrý  :) (pochopila jsem správně tu vodu na skle? Možná ještě voda není úplně ze hry...) ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další parádní díl. Sice už to není o dešti, protože skoro neprší a déšť už je nejspíše neškodný, ale zato se to rozjíždí po příběhově stránce. Ať už trip Simone s Martinem, nebo setkání se Sarah a Rasmuse, či dementi na druhé straně, aneb záporáci. Čekám co bude dál. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama