Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robinsonovi se cestou do vesmírné kolonie kvůli nepředvídatelným okolnostem dostanou na neznámou planetu, kde musí přečkat těžkou noc. (Netflix)

Recenze (25)

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidí někdo spoustu nelogických chyb? Nebo pokud mi něco uchází, tak stejně se mi celá rodinka se svou RIP lodí zdá jako banda břídilů. Srazí loď nějaké vesmírné objekty a ten lodní počítač nic, neupozorní, neví. A jak jsou vycvičení na takové situace o kterých tvrdili že to trénovali?! Neznám žádný seriál ři film co vnikl dříve. /Děcko řekne, že je problém tátovi a táta odpoví "bude to v pohodě". WTF. Rodinka samozřejmě musí mít jednu dceru afroameričanku, když celá rodina má naprosto jiný genetický materiál. Ach jo, nechcete náhodou, aby babička třeba byla japonka, a stejda hispánec? ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti originálu je to překvapivě nepitomé. Postavy nejsou skautíci, kteří si mají okamžitě získat přízeň diváka. Tito Robinsonovi jsou představitelé uvěřitelné rodiny, ve které vztahy fungují/nefungují podle známých principů. Přechytrale působí jen matka a synek, ale to se v rodinách vědců stává :o) Taky potěší vůbec ne laciná výprava. Triky jsou na skvělé úrovni, ale hlavně jsou použity s rozumem. Uvidíme, jak se vše bude vyvíjet dál. Dokud se Robíci dostávali do velmi ošemetných situací a museli bojovat o život, působilo to svěže. Jakmile přišlo na řešení potíží a la deux machina v podobě "nečekaného" kámoše, jedna hvězda z hodnocení začala poblikávat. A protože se rýsuje nedůvěryhodně působící linka s Dr. Smith, bylo by nadšení unáhlené. Navíc flashbackování, které dává do kontextu probíhající děj...může při neopatrném užívání, leckterého diváka otrávit. Nicméně nemalujme šedé alieny na zeď. K prvnímu dílu mám jen výtku ohledně stopáže, ale i tak se mi to líbilo a určitě se podívám na další díly. Netflix mi dělá radost...můj milovaný žánr se konečně zvědá z kvalitativního dna. ()

Reklama

JenomDominik 

všechny recenze uživatele

No, pro mě hodně rozporuplný seriál. Vizuálně je to hezké, stopáž vzhledem k tomu, co se stihlo odehrát bych viděl spíše na 40 minut, než hodinu. A nelogičnost a ignorování některých detailů mi hodně kazí dojem. Jak už někdo psal, v mrazu, kde voda zamrzá extrémně nereálnou rychlostí, k tomu všemu ještě od prostředku směrem ke hladině... a od pusy pára, nic. Po dopadu sněží, ale při jestě větší zimě jim začne večer pršet? Dobře :D kromě toho se ale nejedná úplně o špatný seriál (alespoň podle pilotu) jen tu jsou věci, které se holt musíte snažit přehlížet. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Roztahane. Za hodinu by film uz finisoval a oni este stale len bezradne dlubali nozikom do ladu. A aspon raz by som brala serial, kde sa ludia sustreduju na zaujimave problemy, a nie tie bezne z nasich zivotov (manzelstvo v upadku, navykove latky, atd). Pozitivami je asi vizual, i alienik je fajn, herci nie su otravni. Vaham, ci pozerat dvojku. ()

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na prvním díle oceňuji pouze, že je to sci-fi z Vesmíru. Jinak logika byla úplně v háji. Během chvilky zamrzne hluboká voda ale jinak je rodinka v pohodě. Řekl bych, že jich ani není moc zima, na těch předpovězených minus 50 nebo 70 stupňů. Tohle by opravdu asi přežil málokdo. Jsem zvyklý, že ve sci-fi kouscích bývají nesmysly ale tohle je opravdu dost na to, že se seriál tváří docela vážně. A to tahání dětí do seriálů zřejmě za účelem aby seriál byl koukatelný pro mladé publikum mi taky leze krkem. Uvidíme co další díly ale jsem zatím dost skeptický.... ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama