Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel a Johnny společně hledají Robbyho. Miguela čeká nejistá budoucnost. Kreese se snaží přimět Tory, aby se vrátila do Cobra Kai. (Netflix)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2021. Obsahuje desať dielov. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Druhá epizóda z tretej série nesie názov "Prirodzenosť versus disciplína" (Nature vs. Nurture). John Kreese sa stal senseiom v dódžó Cobra Kai. Uplatňuje svoje drsné metódy. Preriedi svojich zverencov a začne ich pripravovať na odvetu za prehru v bitke vo West Valley. Vyrieši existenčné problémy Tory Nicholsovej a primäje ju k návratu do Cobra Kai. Johnny Lawrence a Daniel LaRusso sa spoločne snažia nájsť Robbyho Keena, ktorý je stále na úteku. Miguel Diaz sa prebral z kómy. ***** ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Karate ve městě nemá nejlepší pověst, protože rvačka ve West Valley popudila hodně lidí. Johnnyho syn je po bitce stále nezvěstný. Spolu s Danielem ho hledají. Tihle dva spolu v autě… no, skvělé. Jen ta rvačka v autodílně skončí pro tyhle dva zase jaksi nevěrohodně. Vracíme se v čase do roku 1965 a podíváme se na mladého otloukánka Johna Kreese. A pak zpátky do současnosti, ve které chce sebevědomý Kreese posílit jádro Cobry Kai. A i na příkladu Tory (situace u ní doma), kterou se snaží přimět k návratu do dojo, je patrné, že tvůrci prostě nehodlají „vytvářet“ záporné postavy. Prostě i na první pohled zmetek má pro svoje jednání důvody (viz Eli, který není takový, jak se tváří, či právě odkaz na Kreesovo dospívání). ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Johny a Daniel spoja svoje sily aby našli Robbyho skôr ako polícia. Zatiaľ sa Kreese snaží posilniť Cobra Kai staronovými členmi a pomôže Tory v jej ťažkom živote. V pohľade do minulosti sa vydáme do mladosti samotného Kreesa a pozrieme sa prečo sa z neho stal taký psychoš. Prevedenie: Veľmi zábavná časť. Všetko nasvedčuje tomu, že sa Johny a Dani dajú konečne dokopy ale vždy sa to nijako posere. Ale mám silný pocit, že ak nájdu spoločného nepriateľa tak to pôjde. 78% ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

InJo napsal přesně to, co jsem chtěl taky říct!:) Danielova manželka mi ze začátku celýho seriálu moc neseděla, ale to už je dávno pryč, teď mi přijde čím dál tím vtipnější. Tango & Cash jsem viděl asi tisíckrát (btw bylo to na stejný VHS, kde měla ségra Hříšný tanec:)) ), takže mě tenhle díl potěšil hodně. Tvůrci zas a znovu dokazují, jací to jsou nejen 80's srdcaři, ale i skutečně talentovaní borci. Proslov senseie Kreese o rozdílu mezi vítězi a poraženými byl famózně napsaný, a Martin Kove si zatim 3. řadu velmi nenápadně krade pro sebe. /// Pro více recenzí a článků ze světa popkultury sledujte na IG profil instageek_cz , díky!:) ()

Reklama

Reklama