Reklama

Reklama

Bláznivá noc

  • USA Amateur Night (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Guy Carter (Jason Biggs) je absolvent architektury, má krásnou ženu a dítě na cestě. Kde je problém? Už rok se mu nedaří najít si práci v oboru. Nutně ale potřebuje peníze, takže vezme brigádu jako "rozvoz". Záhy se však ukáže, že bude místo pizzy rozvážet prostitutky. Čeká ho jedna dlouhá a bláznivá noc, při níž odhodí pár zábran a možná nalezne ztracenou hrdost! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Předstírej, že nemáš růžový tričko a běž tam." Být vystudovaným architektem, tak bych patrně nevozil po nocích prostitutky, nevloupával bych se do domů doktorů a rozhodně bych neumýval umělé penisy. Jenže s Guyem má být sranda, tak tohle všechno dělá a na mě jeho trapnost spolehlivě nefunguje. Holky sice svými výstřiky leccos zachránily, ale rozhodně toho nebylo tolik, abych Guyovy přestal přát jejich hračky ve všech jeho tělesných tvorech. ()

RipperTM 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám rád Biggse, dal jsem i takovému lacinému filmu šanci. Příběh překypuje jednoduchostí a tak ani nemusíte nad ničím přemýšlet, jak je u amerických komedií zvykem. V některých odvětvích se lidé řídí pravidlem „třikrát a dost“, v tomto případě bych použil pravidlo „jednou a dost“. V několika případech se usmějete, jinde i trošku zasmějete, avšak ve zbytku času budete akorát nevěřícně kroutit hlavou nad trapností humoru, který produkují za velkou louží. Přes všechny nástrahy se prokoušete do konce a říkáte si, co vám dalo posledních 90 min života. ()

Reklama

Sykii 

všechny recenze uživatele

Zábavná, sem tam i něčím originální komedie, ale budete si ji pamatovat? Samozřejmě že ne. Některé scénky jsou legrační a s Biggsem dost trapné v dobrém slova smyslu. Na něco jsme zvyklí, třeba z American Pie a je to takový “smolař“, když se okolo něho začnou točit ženy. Jinak film se trochu snaží, aby vám prostitutky přirostly k srdci a že i kurvy jsou lidi a máme se k ním chovat pěkně, jinak vás počůrají. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs. Začali to legendární "Prcičky". Pak si ho i samotný strýček Woody pozval ke spolupráci. A co teď? No, tak na podobných komediích herci jako Paul Rudd ve dvaceti letech začínali.....ale opětovně se pokoušet nastartovat kdysi slušně našláplou kariéru?!?!?! Dva osmnáctiletí kluci a podobně bláznivá noc, dejme tomu, ale v tomto případě to na mne působilo spíše smutným dojmem. Každopádně tak nebo tak, nějakou tu svoji službu nenáročné komedie to, se zmhouřením všech orgánů zraku, plní , takže snad jenom: "dejme si do pucu didla a hurá na párty". ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Tak herečku Ashley Tisdale bych tu nečekal. 🤔 Naopak herce jako hlavní postavu ano. 😀 Chvílemi zajímavá komedie, ale chvílemi nic moc. Je to jako na houpačce. No, a večírek je vážně ujetý. Závěr je tak obyčejný, že to snad nedává s předchozím smysl. Soundtrack super. Herecké obsazení super. Herecké výkony průměrné. Otázka: Tak jaký máte názor vy? Hvězdiček 3 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama