foto

Cedric Yarbrough

  • nar. 20.3.1973 (44 let)
    Burnsville, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hráčské doupě
The 60 Yard Line
2016 Bláznivá noc
Šéfka
The Chauffeur
2013 Doin' It Yourself (TV film)
2009 Černej Dynamit
Miss Březen
2008 Bald
Čtvery vánoce
Dostaňte agenta Smarta
Tvrďák Taylor
2007 Closing Escrow
Policajti z Rena
Znovu od začátku
2006 Malí rošťáci
2005 40 let panic
2004 Jeho fotr, to je lotr!

TV seriály

2017 One Day at a Time (TV seriál)
A Snowman's Tale (E04)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
Speechless (TV seriál)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Det. Dave Majors (S02E21)
2014 Mizera (TV seriál)
2012 Soul Man, The (TV seriál)
2011 Black Dynamite: The Animated Series (TV seriál)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a zástěrka (S03E09)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
The Boondocks (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)

Dokumentární

2015 Documentary Now! (TV seriál)
2013 Arrested Development Documentary Project, The

TV pořady

2006 Comedy Central Roast of William Shatner (TV pořad)
2005 Comedy Central Roast of Pamela Anderson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace