Reklama

Reklama

Přes hranici

Trailer

Obsahy(1)

Gloria (Gina Rodriguez) míří do Tijuany v Mexiku, aby navštívila svou nejlepší kamarádku, která se tu účastní místní soutěže o královnu krásy. Během večírku v baru ale její přítelkyni někdo unese a samotná Gloria se zaplétá do nebezpečné hry mezi CIA, DEA a charismatickým, ale bezcitným šéfem drogového kartelu. Gloria, která v sobě objevuje netušené schopnosti, musí ve snaze zachránit svou kamarádku všechny obehrát. Neobejde se bez lstí, vynalézavosti a síly. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Kushina 

všechny recenze uživatele

Film typu: Neb jak se vše může posrat, i když vše děláte správně. Sakra, však díky téhle ženě umřelo neskutečně moc lidí, ale co na plat, ona prostě neměla na výběr a za záchranu své kamarádky a jejího sny prostě šla přes mrtvoly. Musela se prát se svým vnitřním já, ale díky své silní vůli nakonec docílila toho, o co nejvíc šlo. 60% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka je sympatická a její vynucený (ne)vztah s vůdcem zločineckého mexického kartelu pochopitelně submisivní, nicméně některé zvraty, a hlavně závěrečný přerod v terminátorku s ákáčkem v ruce, silně zavání béčkovou lehkomyslností, respektive úsměvností. Lze je ovšem nahlížet též nelogickým (ženským, ehm :-)), uhlazeným pohledem nepravděpodobné červené knihovny, o což ale tvůrci nejspíš neusilovali. 50 % ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

osobně mi tyhle za vlasy přitažené akční béčka nijak nevadí pokud jsou zábavné...Miss Bala bohužel není.Ne snad že by se tady nic nedělo,ale celé je to takové nezáživné a už tolikrát viděné.Navíc se Miss Bala bere smrtelně vážně a to jí taky body rozhodně nepřidává.Když už něco podobného tak radši znova Peppermint...40% ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: Kartel v čele s nevýrazným šéfem začne zneužívat k nezákonným akcím odpornou Američanku. Ta se bojí, sere v síni... Jako poslušná fena plní vše, aby nepřišla ona či její blízcí k úhoně. Drama jako prase, kde jde poznat, že to točila ženská, která má na svědomí Stmívání. Blbost, kde mi byla hlavní hrdinka úplně ukradená. - 10%. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to celkem bavilo, byť je děj dost nepravděpodobný (film je nejvíc nevěrohodný asi ve chvílích, kdy chce být drsný; rovněž chování zločineckého šéfa gangu je dost proti logice) - hlavní hrdinka má neuvěřitelné štěstí, jak jí vše prochází. Herečka, která jí hraje, mi navíc v obličeji přišla dost nehezká, tělo má ale ucházející, takže koukat se na ni jakžtakž dá. No a celé to samozřejmě spěje do svého předem očekávaného závěru, který se do puntíku vyplní. Od ženský, která je podepsaná pod prvním Twilightem, bych už předem žádná přehnaná očekávání neměl, ale zde mi to kupodivu nepřišlo tak hrozné, jak by se mohlo zdát. Jen by to mohlo být kratší a mnohem víc brutálnější - přišlo mi to celé nějak strašně krotké. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Gang objavujúci sa vo filme nesie názov "Estrellas" a jeho logo tvorí písmeno "e" spojené s malou hviezdičkou. Estrella je španielsky výraz pre hviezdu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama