Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neobvyklém městečku Uglyville je vše zvláštní vítáno, podivné je zajímavé a krása je víc než to, co je vidět. Moxy sice miluje svůj jasně určený život ve městečku, kde je vše předem dáno, ale přece jen její zvědavost jí nedá nepřemýšlet o tom, jestli není něco – cokoliv – na druhé straně hor. Moxy sebere partu svých nejlepších přátel a vydají se hledat, co je na druhé straně. Objeví jiný svět – Perfection – město, ve kterém jsou podle protokolu cvičeny dokonalé hračky, dokud nejsou vyškoleny a vyslány do “skutečného světa”, aby našly své milující dítě. V městě Perfection se Moxy a její parta stanou předmětem manipulací hračky Lou zodpovědné za výcvik nováčků. Díky tomu se ošklivé hračky ocitnou tváří v tvář tomu, co to znamená být odlišný. Ale přece jen nemusíte být perfektní, protože ze všeho nejdůležitejsí je, kdo doopravdy jste. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (29)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době animák, který mě moc nebavil. A jelikož jsem na animáky celkem vysazená, tak to je divný. Příběh nezajímavý, celkem nesmyslný. Písničky nudné, všechny na stejné brdo a zbytečně dlouhé. Jen konec byl trochu lepší. Nejen proto, že už konečně byl... ale byla tam taková pěkná dojemná část s plechovým miminkem. Ale jinak celkově průměr. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Naposledy jsem aplikoval svou taktiku, že se u animáku nepodívám na více, než první trailer. UglyDolls jsou umolousanou podívanou, která sice nemá úplně špatnou animaci a ví, jaké poselství chce předat, ale je z pohledu dospělého dost nudná a špatně napsaná. Písničky se sice dají poslouchat, ale jinak je příběh podivnou kombinací Toy Story, Příšerek s.r.o. a na konci přejde do finálního rozuzlení, které významně využívá konceptu prvních Aut. Jako jedno z mála pozitiv tak aspoň vyzdvihnu poměrně zábavně depresivní pasáž z třetí čtvrtiny filmu. Jinak uznávám, že určitě existují horší animáky (Ledová sezóna je toho zářným příkladem), a ta třetí hvězda by se při troše dobré vůle možná najít dala, ale celkově se jedná o největší animované zklamáním, na kterém jsem byl v kině (vlastně už ani nevím, co jsem čekal). Pokud ale posadíte děti do kina a půjdete si svou cestou, budete s největší pravděpodobností spokojení všichni. ()

Reklama

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Zklamalo mě to. Ten idealismus, který do toho zasadili... Kdo je chytrý, pochopí, o čem mluvím, nechci to zde rozebírat... Navíc mi to už přijde dost okopírované, připomínalo mi to jako mix Příběhu hraček a Příšerek s.r.o. ... Sem tam to bylo dojemné a vtipné, ale někdy jsem vážně měla chuť skočit z okna. A hlavně tehdy, když každé druhé slovo bylo "krása" a "ošklivost". Takhle vymývat dětem mozky... to jsem ještě neviděla. Písničky mě štvaly, vždyť se většinu času ani nerýmovaly. Prosím Vás, lidi, jestli nechcete, aby z Vašich dětí byli naprosto vymytí mozci a aby si nemysleli, že každý člověk může být kamarád, ať už je ošklivý, nebo ne, nepouštějte jim to. Je sice pravda, že i ošklivý lidé mohou být hodní, ale řekněte si, co by se asi stalo, kdyby našlo Vaše dítko narkomana válejícího se v rohu uličky a zeptalo se ho: "Budeme kamarádi?" Trochu Vás v této noční můře tímto komentářem podusím, ale rozhodnutí je na Vás. Dávám jednu hvězdici za ten sem tam dobrý vtip a za tu dojemnou část na samém konci (mysím to s tím robo-dítětem, kdo viděl). ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá záležitosť, kde klasický príbeh nedokázali vyšperkovať lepšími dialógmi a zábavnejšími scénami. Hudobné a muzikálové prvky fungujú dobre, ale v tomto konkrétnom prípade to ešte k úspechu nestačí. Kvôli peknému záveru dve hviezdičky. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatný, jak jsem se obával, ale žádný zázrak se taky nekoná. Opravdu to vypadá jak kombinace Příšerek s.r.o. a Toy Story, oba ty filmy jsou lepší než tenhle. Děj ušel, je sice poněkud zvláštní, avšak odvíjí se tak, jak bychom asi všichni čekali, a to i se všemi zvraty. Pak se to taky snaží o humor, ale celkem marně, moc vtipného tady není. Co bych však uvedl jako plus jsou postavy, z nichž ani jedna mi nelezla na nervy a dokonce i pár písniček se v tom českém dabingu dalo, animace je pěkná a obecně mi ten film nepřišel špatný. Nevím, jestli dát lepší 2* nebo slabší 3*, ale vzhledem k tomu, že mě ten animák ničím extra nenaštval, dám ty slabé 3*. Znám horší (a hlavně mnohem nudnější) animáky. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 27. dubna 2019 v Los Angeles. (ČSFD)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama