Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (253)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $28,051,045 Tržby Celosvetovo $64,270,528Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Odvážny prístup tvorcov mal za následok až nečakane dosť pútavé pokračovanie, ktoré má opäť šťavu. Návraty v časopriestore a prečo nie, ja som si to teda vychutnal, je to nápadité a zábavné, slabších miest minimum. Jedna z top vecí čo vznikla. /70%/ ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Tree se zase octla v časové smyčce a někdo jí jde po krku. A když umře, znovu se probudí a dostane druhou šanci. Tentokrát to je ale složitější, octla se totiž ve světě, kde platí trošku jiná pravidla. Dvojka Všechno nejhorší si zaslouží pochvalu za to, že nechce být jen klasickým sequelem, ale zkouší do příběhu vpašovat i víc sci-fi nebo dramatických prvků. Bohužel to ale vázne u realizace. Nápadů měl možná Christopher Landon dost, jako režisér ale nemá na to, aby z nich namíchal zábavný film. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

V podstatě to samé jako jednička, akorát více hozené do sci-fi. Opět natočené s poctou k danému žánru, tentokrát bych to tipoval na Návrat do budoucnosti, zazní i jména jako Marty a Doc Brown. A mě to vůbec nevadí, film je vtipnej, bezvadně odsýpá a Jessica Rothe je kočena, na kterou mě baví koukat neustále. Takže klidně bych uvítal trojku, protože mě tyhle blázniviny sedí a rád se u nich odreaguji. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jessica Rothe se jako studentka Tree opětovně vrací do časové smyčky, aby i za cenu přehrávání, tupého divení se a zábavných skečů vysledovala identitu (nového) vraha v dětské masce. Vrahem už není v žádném případě Lori z prvního dějství, čímž je zcela zjevné, že se nemáte pouštět do druhého dějství, nejste-li zcela obeznámeni s předchozími událostmi. Pokračování na jejich základech výrazně staví, přidává další dějové linie a celé je to místy až nevkusně koncipované jako parodie v parodii. Jak jinak to nazvat, když jsem po pár minutách došel ke zjištění, že horor se ze studentské koleje odklonil na jinou kolej, načež přepustil místo fantasmagorické lince o dvou časových dimenzích. V jedné takové dimenzi je Tree nesmírně šťastná, že je její máma zase naživu, jen si musí dát pohov od postelových sblížení se studentíkem Carterem, který už (překvapivě) svírá v náručí jinou, nevyzpytatelnou a neoblíbenou Danielle. Časových rovin a paradoxů je nemálo, na události je to také scenáristicky bohaté, komediální a značně vědeckofantastická tónina přece jen brání touze sejmout zabijákovi jeho převlek, neb scén ze školní laboratoře, v níž je skryt převratný vynález, jemuž Tree vděčí za svoje trable, je přece jen o pověstný chloupek z jejího podpaždí víc, než by hororový natěšenec snesl. Takže mě v podstatě ani moc nezajímalo, kdo se pod maskou skrývá tentokrát. A rozuzlení rozhodně není vrcholem/vrcholnou pointou filmu. Ten jsem jaksi po celou dobu postrádal, kuchyňský nůž se moc na přetřes nedostane, gore nečekat žádné, film je přístupný. Mnoho diváků si pochvalovalo sekvenci, v níž je hlavní hrdinka donucena okolnostmi páchat řadu sebevražd. Tohle by se dalo označit za pověstný vrcholek. Druhé spojení režiséra Christophera Landona s herečkou Jessicou Roth je scenáristicky v mnohém nápaditější než předchozí jednostranný slasher koitus. Režijně si Landon drží úroveň, až tak úplně si nepohlídal dramaturgii (patrně úmyslně) a nevystačil si s uceleným žánrovým zasazením. A celé to má hodně náběh na překombinovanost. Dvojka má spád, ale i úseky, co tempo brzdí. A rozhodně nechybí originalitou kypící sekvence. Ukáže se, zda režisér svoji tvůrčí stáj ještě nerozšíří o plánovanou trilogii ( nižší komerční ohlas plány asi nedovolí zrealizovat). Jessicu Rothe u jiných režisérů nečeká mimořádná vytíženost, bude mít potíž zbavit se jména Tree Gelbman, takže se se svým "dvorním" režisérem Christopherem Landonem může směle pustit do ještě jednoho dekódování záludností časové smyčky. 7/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotka Všetko najhoršie ma bohvieako nebavila. Dvojka ma bavila prekvapivo o kúsok viac, ale stále žiadny zázrak. Druhá vec, ktorá ma na nej prekvapila, bola tá, že je o dosť iná, ako prvý diel (do jednoduchej hlavnej linky o opakovanej vražde tvorcovia tentokrát napchali sci-fi prvok o „stroji“ + 20 minútový prológ teoreticky až tak nesúvisiaci s hlavnou hrdinkou). Pobavila ma samovražedná mozaika. Taký ten film nepomôže, neuškodí. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra se původně měla uskutečnit na Valentýna, tedy 14. února 2019, nicméně ve Spojených státech kvůli tehdejší nedávné tragédii byla filmová premiéra dána k předchozímu dni 13. února 2019. (ČSFD)
  • Natáčení začalo 14. května 2018, natáčelo se v Louisianě (New Orleans, USA). (Varan)

Reklama

Reklama