Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake "Darc" Walters (Tony Schiena) je předčasně propuštěn z věznice na svobodu. Zařídil mu to jeho kámoš a zároveň polda od interpolu. Na oplátku ale za to chce, aby mu "Darc" pomohl zachránit dceru ze spárů Yakuzy. Jenže dostat se k Yakuze tak blízko chce pořádnou dávku odvahy. "Darc" má z mládí nevyřízené účty s hlavou Kogakai, a tak nabídku přijme. (Rodriguez)

(více)

Recenze (38)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nečekejte nikterak promyšlený film s chytrou zápletkou, tady se jede v zažitém duchu pořádných rubaček, u kterých nesmíte tak přemýšlet. Ale na druhou stranu se musí uznat, že film po celou dobu bavil a dokázal si mě tak udržet u obrazovky. Na Darca jsem narazil náhodou, žádné ze známých jmen se na něm nepodílelo, ale i tak nabídlo slušnou podívanou. Po stránce příběhové nic inovativního, hlavní hrdina se mstí za smrt své matky a přitom se snaží zachránit jednu mladou dívku, takže takové dvě mouchy jednou ranou. Líbilo se mi béčkové zpracování, ty levné triky ani neomrzí, jednou za čas je v pořádku zhlédnout trochu levnější film. Abych tomu nějak nekřivdil, tak bitky a přestřelky natočili filmaři celkem ucházejícím způsobem, ano, bylo to chvilkami přestřelené, ale co dnes není, že ? Hlavní hrdina, tedy spíše ten herec, si mě získal velkým charismatem, dá s k němu postupně vybudovat nějaký vztah, jednoduše žádný vyumělkovaný charakter. Kdo chce vypnout během pátečního odpoledne, tak mohu jednoznačně doporučit. Za mě dávám 65 % ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nenápadná Revenge rubačka ve stylu Punishera! Mladý chlapec příjde o matku před svým zrakem, která je prostitutkou a odkrouhne ji místní gang Yakuzy. Jakmile vyroste rozhodne se pomstít a půjde přes mrtvoly. Příběhově sice nic originálního, ale po formální stránce film splňuje všechny kritéria. Na béčko je film kvalitně technicky spracovaný, herecky slušný ( Hlavní představitel má charisma) a skvělá je akce jak souboje tak přestřelky a není nouze ani o utržené končetiny či hlavy. Je to Tvrdé Rko, tedy je zde hodně sexu a nahých žen, spousta násilí a taky se zde ve velkém berou drogy, takže kdo podobné filmy může rozhodně se bude bavit. Za mě slušný . 75% ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Příjemný překvapení. Film, kterej se vynořil odnikud a nabízí víceméně všechno, co od takovýho snímku fanoušek akčňáků čeká. Kdyby něco takovýho natočil Van Damme, vůbec bych se nezlobil. Akce je slušná a je jí tu docela dost. Přestřelky, rvačky, šermířský souboje. Tvůrci netrpí žádným přehnaným sentimentem, takže mrtvol je tu slušnej počet, chcípají i kladný postavy a jediná rasa se správným názorem, jsou tady běloši. Japonci jsou do jednoho vykreslený jako extrémní zmrdi, kterým má člověk chuť zakroutit krkem. A Tony Schiena v hlavní roli má slušný charisma a nesnaží se hrát víc, než na co má. Celkově nic novýho pod sluncem, ale pokud zná někdo filmy z půlky 90. let jako Americká Yakuza nebo Modrý tygr, tak ví, do čeho jde. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že po dlouhé době zkusim nějaké akční béčko. Když jsem na netu četl, že hlavně kvůli akci se vyplatí na film podívat, hned jsem se chopil příležitosti a pustil si Darc. A jsem fakt nadšenej. Je to místy fakt hloupé béčko, ale herci si svoje role užívaj úplně maximálně, jsou sympatický, odehrává se to v pěkných interiérech a neustále se střídaj lokace. Vizuálně film vypadá fakt lahůdkově. Co by za něco takového, dnešní vyhořelý králové akčních béček, dali? Tony Schiena je pro mě úplně neznámej, ale v akci si vede hodně solidně, vypadá drsně a má pěknou sousedku. Záporáci jsou svině, co tam kosej i nevinný lidi. Místy mě film i překvapil tou úmrtností klaďasů. Akce je plno - je nařachaná dynamikou, nechybí ani gore, mnoho dobrých nápadů, zlomenin, proříznutých tepen a končetin, občas se objeví nějakej slušnej kop. Ze začátku je akce příliš zpomalovaná a prostříhaná, ke konci jsou souboje výborný a intenzivní. Pro mě nejlepší akcí byla stealth vloupačka do toho luxusního bytu se špičkovým fightem v kuchyni a pak v bytě proti třem týpkům. Akční scény jsou dlouhé, nechybí ani "hloupé" přestřelky, kde týpek všecko vystřílí, vzhledem však k intenzivní práci choreografů a důvtipu, to tentokrát není problém. Film se nebere až tak vážně a působil na mě i odlehčeně. Hudba je fajn. Takže nadhodnocuju, protože jsem se bavil každou vteřinou a nějakou tu akci si pustim znova. Fakt mě to bavilo, dokonalé akční béčko. PS: Banda pomatenců zde zmiňuje Punishera, se kterým má film společnýho asi jako Raid s Boykou :D ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Průměr. Na nářezy typu John Wick to ani náhodou nemá, nulovej příběh, hlavní hrdina je topornej a ničim mě nezaujal, zbytek postav taky průměr. Bojový scény poměrně dobrý až na to že střih občas znemožňuje pořádně sledovat co se vlastně děje. Nevim co je to dnes za zvyk střihat bojovky tak, že půlka záběrů pohybů je utnutá dřív než se ten pohyb ukončí. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama