foto

Jason William Day

  • nar. 18.3.1979 (38 let)
    Lethbridge, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Midsummer's Nightmare (TV film)
2016 Deadpool
2015 Beyond Redemption

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
God Complex (S04E08)
2016 Lucifer (TV seriál)
Manly Whatnots (S01E04)
Timeless (TV seriál)
The Capture of Benedict Arnold (S01E10)
Travelers (TV seriál)
Hall (E04)
Van Helsing (TV seriál)
For Me (S01E07)
Nothing Matters (S01E06)
Fear Her (S01E05)
další epizody (4)
2015 iZombie (TV seriál)
Cape Town (S02E09)
2014 Fargo (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The Things We Left Behind (S10E09)
The Flash (TV seriál)
Flash vs. Arrow (S01E08)
When Calls the Heart (TV seriál)
2013 Arrow (TV seriál)
Stát vs. Queenová (S02E07)
Mistresses (TV seriál)
2011 Falling Skies (TV seriál)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace