Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fantasy dobrodružný film Mortal vypráví příběh o mladém muži, který objevuje, že má zvláštní schopnosti podobné bohu, které jsou založeny na norské mytologii. (FiRST)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (48)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Vcelku priemerna fantasy rozpravka z trochou tej severskej mytologie. Avsak drzi sa zaziteho, a tak sme svedkami videnych klise, co by vsak v rozpravke bolo pochopitelne, ze? ;) Do tohto zanru vsak nespada samotny zaver, ktory je uplne haluznym WTF momentom. Dalo sa to vsak skuknut. 50% Zalezi od toho, s akou naladou do toho idete. Neurazi, ale moze sklamat. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Začátek je trochu zmatený, ale ta depka fest vtáhne. Nat Wolff klasický sympaťák, se kterým člověk lehko soucítí, Iben M. Akerlie je ve své ochranářské poloze mega cute a chemie mezi nimi valí parádně. Do toho zajímavá zápletka otírající se o severskou mytologii a dechberoucí norské exteriéry. Běží to v dobrém tempu, efekty dekel až na Asgard sice neodjebou, ale divák, pokud si chová alespoň špetku nadšení pro severské bohy, přeci jen bulvy na ty hromy blesky chtě nechtě valí. A pak najednou přijde konec a já si říkám: u Odinových vousů, proč!? Za tohle se scénárista do Valhally fakt nedostane. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Obdobné milé prekvapenie ako seriálový Ragnarok. Netypické spracovanie starých nórskych legiend, ktoré pekne navnadzuje, pekne odsýpa, krásne sa na to pozerá, príroda je jednoducho balada, ale ono je to nakoniec baladou aj príbehom. Škoda, že to končí v najlepšom. Toto by si neskutočne veľa zaslúžilo seriózne pokračovanie, nakoľko je to natoľko atypické, že jasné, že najviac to zaujme menšinové skupiny divákov, ale svojou "exotickosťou" to možno prerazí aj viac, len to mať reklamu... ()

Finskej 

všechny recenze uživatele

Navýsost zábavný kousek, který dá hladce na frak komiksovým adaptacím pobíhajícím po světě v typických šaškovských oblečcích a ve scénáristicky sterilních a dokola k uzoufání nenápaditých situacích a atmosférách. Tak tady ne. To si dejte. Na rozdíl od Marvelovin & spol., které postupně splývají do tak repetitivní nudy, že mezi nimi člověk přestává rozlišovat, tady bych pokračování docela vidět chtěl. Btw původní název je Torden, což v překladu znamená Thunder - proč pak přijde nějaký šašek a rozhodne se to do distribuce uvést jako Mortal, je nepochopitelná záhada a jen další důkaz, že ti lidé, co ty názvy pro distribuce vymýšlejí, to nemají v hlavě v pořádku. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Potenciál využít schopností Ericka a proměnit ho ve strhující podívanou se nepovedlo. Mladá psycholožka se totiž do ohnivého a přírodní živly ovládajícího muže rychle zamiluje a v kontextu s touto romancí mi přijde ten závěr jako hodně debilní a nepochopitelný. Jedna parta se mu snaží pomoci a druhá ve stejnou dobu ho chce zlikvidovat? WTF? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Norsku (Hordaland, Akershus a Oslo) a České republice (Praha). (Rominator)

Reklama

Reklama