Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci jsou obklíčení. Jejich mocný nepřítel zná minulost každého z nich. (Disney+)

Recenze (75)

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě důstojné finále, předchozí polovina v podobě 7. dílu měla lepší režii ale jako celek to funguje dobře a završilo to úvodní řadu seriálu, který vytvořil dva naprosto špičkové kladné hrdiny nové éry Star Wars. Mimochodem v tomto díle poměrně dobře funguje humor hned v několika scénách a závěrečný střih na Gideona je také velká pecka. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někomu se to zdálo dobré, ale mně ne. Mluvím konkrétně o tom protahování "předání dítěte", kde si dva Stormtroopeři klabosej a čekaj na potvrzení, jestli můžou nebo nemůžou přijet se "zásilkou". A takovýhle kravin tam bylo víc. Vlastně celej ten utok Stormtrooperů mohl skončit během 2 minut ale místo toho měli protivníci - naši hrdinové čas do zapadu slunce atd atd ... Tohle se nepovedlo ... Všechny předešlé díly super a tohle ?! ()

Reklama

celticek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda a ukončení 1.série. Výborný droid IG-11 a mandalorianský kovář. Přímo otřesná je ale Gina Carano, na kterou jsem se moc těšil. Odpustil bych jí, že je vyžraná jak to prase, protože její dny v UFC jsou dávno sečteny, ale spíš mi vadí, že po herecké stránce je úplně nulová. Každá replika, každý výraz tváře = utrpení. Snad ji nahradí někdo jiný. Jo a světelný meč na úplném konci vypadal otřesně. Naopak, úvodní debata stormtrooperů je vrcholem epizody a možná i celé série. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl. Vyvážený mix humoru, akce, výborného finále a lahůdkového nalákání na další sérii, která může být zcela jistě mnohem epičtější a okázalejší, než zemitá jednička. Vlastně osmička je několk highlightů sestříhaných za sebou do jednoho celku. Waititi na to jde chytře a s citem. Funguje mu vše. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může být! Takto jsem si to představoval! Temná strana je zpět, Manda zůstává sám, ale síla se probouzí! Vyvrcholení se vším všudy! Navíc bych chtěl vyzdvihnout boží konverzaci stormtrooperů hned ze startu! A spoiler - celkem mě mrzí, že jsme přišli o dvě zajímavé postavy - prcka opraváře a jeho droida; obzvláště droid nabízel ve vztahu k Mandovi velmi dobrý potenciál... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Meč, který má v ruce Moff Gideon (Giancarlo Esposito) na konci epizody, je Darksaber, který se objevil v obou animovaných seriálech ze světa Star Wars a byla o něm zmíňka i ve filmu Rogue One (2018). Mandaloriané Darksaber berou jako znak moci a ten kdo ho vlastní, vládne všem Mandalorianům a určuje směr „Cesty Mandaloriana“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama