Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a Dítě cestují na místo, kde stával prastarý chrám. (Disney+)

Recenze (73)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl dostal za úkol zrežírovat svérázný Robert Rodriguez, který to má velice blízko ke Q. Tarantinovi (přeci jen spolu na několika filmech spolupracovali), no a podle toho to taky vypadá. Další šťavnatá epizoda plná akce, únosů a starých známých. 2. série si drží nadstandardní tempo. ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mě překvapila snad v každým ohledu. Tython jsem čekal až v samém finále série, setkání Manda a Boby taktéž. Co se týče Tythonu, tak lokace byla pěkná, ale čekal bych, že z ní uvidíme trochu víc. Nikde žádné ruiny, vodopády, jezera, jak známe ze hry. Tak trochu jsem doufal i ve Flesh Raidery. // Boba se předvedl jako drsňák, dokonce jsme viděli i nějaký tríčky, co jsme neviděli ani u Manda, tak to třeba vezme jako podnět k upradu zbroje. // Čekám, že v dalších epizodách se objeví nějakej ten Jedi, kterej jim pomůže porazit Gideona a zachránit Grogua ()

Reklama

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bola jazda. Zatiaľ najlepšia epizóda celej série. Boba Fett sa ukázal v plnej paráde. Dostal veľa priestoru a nesklamal. Využil plný potenciál. Celý diel bol veľmi napínavý. Čím viac sa to blížilo ku koncu tým viac som bol v napätí. Pekne sa nám to blíži do finále. A už sa veľmi neviem dočkať ďalšej časti a samotného vyvrcholenia série. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nevyrovnaná akční jízda s představením staré známé tváře, která je patřičně charizmatická tak jako kdysi. Grogu doplnil palivo a jede se dál. Snad jen poskakování s troopery mezi kameny bylo tak trochu chaotické a technicky ne příliš povedené. Pořád má ale i tak příběh zatracený spád, uvídíme co finále. ()

in_deed odpad!

všechny recenze uživatele

Doposud jsem to toleroval, ale tenhle díl s tím zašel do úplného extrému. Stormtroopers jsou absolutně bezmozkovití NPCs, kteří střílejí buď několik metrů vedle anebo nestřílejí raději vůbec. Hlavní hrdinové jsou nezranitelní a porážejí celé pluky nepřátel najednou. Mám čím dál větší dojem, že ten seriál je spíše jakousi karikaturou. A to včetně hereckých výkonů. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (10)

  • Boba mimo iné prezradí aj to, že Jango Fett bojoval v Mandalorianskej občianskej vojne (Mandalorian Civil War). V tomto konflikte, ktorý sa odohral ešte pred Epizódou 1 (1999) spolu bojovali dve frakcie Mandalorianov. Jedna bola za mierové spolunažívanie s ostatnými svetmi, zatiaľ čo tá druha chcela, aby Mandaloriani zostali obávanými bojovníkmi a zabijakmi. S pomocou rytierov Jedi vyhrala pokroková, pacifistická frakcia. Porazení agresori odišli do exilu a sformovali tzv. Dead Watch - skupinu, ktorá vychovala Din Djarina (Pedro Pascal). Nie je jasné, na ktorej strane v tomto konflikte stál Jango Fett, je však pravdepodobnejšie, že to bolo na strane pacifistov. (ČSFD)
  • V této epizodě se poprvé v akci představili tzv. dark troopeři – Impériem speciálně navržení smrtící bojoví droidi, kteří se vůbec poprvé objevili v dnes již nekanonické videohře „Star Wars: Dark Forces“ z roku 1995. (TwoFace)
  • Keď sa Din Djarin (Pedro Pascal) pýta Boba Fettu (Temuera Morrison), či je Mandalorian, ten mu odpovie: „I'm a simple man making his way through the galaxy.“ Tieto slová sú veľmi podobné tým, ktoré povedal jeho „otec“, Jango Fett (tiež Temuera Morrison) v Star Wars: Epizoda II - Klonovaní útočia (2002). Obi-Wanovi na jeho otázku, či je na svoje klony hrdý, odpovedá: „I'm just a simple man trying to make my way in the universe.“ (ČSFD)

Reklama

Reklama