Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (123)

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oukej, tak tohle byl asi nejlepší díl celýho seriálu prozatím. A ten konec? No tak tam jsem dostal husinu, co mám doteď. Pro fandy SW, co viděli všechny filmy je to ultimátní konec a ani tam nikdo nemusel nic říct a vy jste přesně věděli o koho jde, protože to k té postavě prostě sedí. A ještě to menší cameo jistého droida? No to je luxusní. A abych nezapoměl, tak na konci pěkně stříkaj emoce, nádhera. ()

papuchalk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle mě dost překvapilo a nečekaně rozsekalo. Jeden díl lehce pitomoučké série dokázal totálně přebít, ztrapnit a zadupat do země nekompatibilní tři nové celovečerní epizody. Jak tam ten jeden jedi rozseká padesát dark trooperů, jako by to byli hadrový panáci, přitom z předchozího průběhu víme, že jsou to nepřemožitelné stroje. Netušil jsem kdo to tam takhle nakráčel se zeleným mečem, a pak po tom odhalení tváře jak se mi rozsvítilo, nojo vždyť to by mohl dokázat jen jediný jedi. Ten nejslavnější. Fakt krása podívám se určitě víckrát. ()

Reklama

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vysněný závěr dvojsérie! Takhle jsem si to opravdu představoval a mé přání bylo naplněno do posledního puntíku! Nelineární průběh, přesto vše směřovalo tam, kam jsme tušili. Pointa se světelnou šavlí skvělá! Akce, akce a ještě více nadupané akce, prokládané stealth akcí a zajímavou konverzací. Vrcholný souboj Moffa a Manda! Ale to ještě nebylo vše - pauza a nakonec strhující závěr. To jsme chtěli! Wow! Bylo zde vše... A na samotném konci - srdceryvná rezignace na celoživotní filozofii. PS: Nedělám si nejmenší iluze, že třetí sérii dokáží utáhnout bez prcka... ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tým se dává dohromady a záchranná mise může začít. Naštěstí se u této epizody nikam nespěchalo. Tvůrci si dali záležet na choreografii soubojů, i správnému dialogu. Krásně to plynulo, dostali jsme cylony, Starbuck pilotovala vesmírnou stíhačku a na závěr přišel moment, který bude v nejbližších dnech a týdnech plnit všechny weby, stránky a memy. Vydařené ukončení druhé sezóny. Podívejte se i na potitulkovou scénu, zjistíte jaká postava bude mít realizovaný nejbližší spinoff. ()

loki5

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesdílím všeobecné nadšení publika. Z mého pohledu je to prostě moc recyklát SW. Možná dobře sestavený že na někoho může i působit, ale já měl pocit že jsem vše už několikrát viděl. Zase stejné lokace stejné lodě stejné postavy s pár změnami. A pak stále ten stejný koridor, kterým se prostřílíme přes 50 stormtrooperů k můstku. A nakonec trailer na nový seriál a že jich bude kotel. Už čekám jen spin-off myšího droida. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (19)

  • Lukea Skywalkera si zahral samotný Mark Hamill, pričom jeho tvár bola digitálne omladená. (ČSFD)
  • Čepeľ svetelného meča, ktorý používa Luke Skywaler, pripomína tvarom meče, ktoré sa objavovali v originálnej trilógii. Tieto svetelné meče mali čepeľ, ktorá tvarom pripomínala klasické meče. V prequeloch, ako aj v sequeloch mali naproti tomu svetelné meče čepele širšie, s kruhovým prierezom a oblým hrotom. (ČSFD)
  • Keď Din Djarin (Pedro Pascal) porazí Moffa Gideona (Giancarlo Esposito), vezme mu Darksaber, ktorý svojmu vlastníkovi dáva právo vládnuť na Mandaloreom. Keď ho chce darovať Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff), Gideon mu povie, že ona ho nemôže prijať ako dar, musí ho vyhrať v boji. To však spôsobilo určité nejasnosti, nakoľko v seriáli Star Wars Rebeli (2014) ho Bo-Katan prijala ako dar od Sabine Wren. Jedným z dôvodov, pre ktoré ho možno teraz nemôže znovu prijať ako dar, je, že oň prišla, čím sa stala nehodnou vlastnenia Darksaberu. Keby ho získala späť v súboji, dokázala by, že si ho zaslúži. (ČSFD)

Reklama

Reklama