Reklama

Reklama

Jeff Beck Story

  • USA Still on the Run: The Jeff Beck Story

VOD (1)

Obsahy(1)

Portrét stylotvorného poprockového britského kytaristy... Dave Gilmour: „Je to neřízená střela, unikátní kytarista. Nikdy se neopakuje, ustavičně riskuje, což platí pro jeho celou hudební dráhu.“ Eric Clapton: „Pan kytarista s nadupaným motorem v obou rukách. Pokaždé, když Jeffa sleduju a poslouchám nebo s ním spolupracuju, zvoní mi jeden budíček za druhým. Vždycky se vytasí s něčím zajímavým. Famózní muzikant.“ Jan Hammer: „Jeff pronikl do nejvzdálenějších končin kytarového vesmíru.“ Slash: „Když jsme ho označili za ’Pabla Picassa elektrické kytary’, okamžitě kontroval, že je spíše Jackson Pollock. Má recht.“ Jimmy Page: „Nesmírně si vážím té cti, že mohu uvést Jeffa Becka do rock’n’rollové síně slávy.“ Jeff Beck: „Kytara je nekonečná výzva. Pokaždé, když ji vezmu do ruky, zdá se mi, že se na ni teprve učím.“ (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

agassi68 

všechny recenze uživatele

Keď Gilmour, Clapton či Slash s obdivom vzhliadajú k menu Beck a ten je dlhoročným kamošom Jimmyho Pagea tak ako je možné, že tohto chlapíka nepoznám?! Idem to hneď napraviť.. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Som ťažký fanúšik Erica Claptona a Jeffa Becka som zaregistroval iba ako ďalšieho gitaristu skupiny Yardbirds. Kedysi som po ceste z jedného koncertu videl reklamu na jeho koncert. Do smrti budem ľutovať, že som tam nešiel. Po tomto dokumente som si uvedomil, čo to bol za majstra. A tá neskutočná plejáda gitaristov, ktorá ho tu v tomto dokumente oslavovala: Jimmy Page, Eric Clapton, Dave Gilmour, Slash, Ronnie Wood, Joe Perry. Nepočítam more iných hudobníkov. Parádne natočené, úžasné ukážky. Nemám čo dodať. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama