Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ghoul Shuu Tsukiyama známý jako "Gourmet" si právě pečlivě vyhlédl a úspěšně ulovil další oběť. Ovládnut nadšením nad delikátností svého pečlivě vybraného pokrmu si ani nepovšiml, že při své večeři není sám. V okamžiku, kdy se chtěl s chutí pustit do stolování, je vyfocen. Někdo právě udělal osudovou chybu! Jen blázen se může pouštět mezi predátora a jeho kořist a rušit pro vyznavače gastronomie posvátný okamžik prvního sousta. Fotografka, mladá dívka, však neprchá, ani se nesnaží potichu zmizet, naopak hlasitě slaví svůj úspěch. V momentě, kdy se predátor chystá zaútočit na tuto pošetilou dívku, je mu však ukázán výsledek jejího snažení - fotka, která je tak působivá, že i Tsukiyama je výsledkem ohromen... Takto se rodí velmi zvláštní vztah mezi strašlivým excentrickým Ghoulem Tsukiyamou posedlým dokonalým kulinářským zážitkem a Chie, nevýraznou a velmi zvláštní dívkou, která ráda zachycuje svým fotoaparátem unikátní okamžiky. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (3)

loveless 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, kterak se Tsukiyama neboli Gurmán seznámil s neobyčejnou fotografkou Chie. Opět OVA bez hlavních hrdinů TG, která je sice víceméně fajn, ale nebylo to úplně ono. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Cukijama alias "Gourmet" byl už od první série jednou z mých oblíbených postav. Jeho posedlost dokonalým jídlem a obsese Kanekim (nebo spíš jeho pozřením) se mi opravdu hodně líbila. Já sám si libuji v dobrém jídle a tak ho vlastně i dost chápu... Takže i tahle episoda v které má hlavní roli je pro mě osobně hodně zajímavá. No a když si k tomu přihodím nový charakter, který je svým způsobem také hodně zvláštní a zajímavý tak prostě nemůžu být zklamán. Vzájemná interakce Cukijami a Čie je prostě skvělá a jediné co mě napadalo je, že ti se asi hledali, až se našli... Příběh je také zajímavý a líbila se mi i hudba. Když si to shrnu, tak jsem asi viděl pro mě osobně nejzajímavější věc s názvem "Tokyo ghoul" od úvodu první série a docela rád bych se oddával pozorování tohohle hodně divného páru v nějakém rozsáhlejším provedení, než je jen jeden speciální díl. Prostě hodně svérázné a unikátní charaktery já docela můžu. 8/10 ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Trochu ujeté a dosť nechutné ako to je už zvykom. Tsukiyama je jednoducho dobre zvládnutá postava na hranici šialenstva a zvrátenosti. Dobre mu asistuje nová postava malej fotografky bez zábran a strachu. ()

Reklama

Reklama