Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Druhá sezona je tady! Ta předchozí nezačala pro Štěpána „Havlise“ Havlíčka zrovna nejlépe. Hned na startu přišel rozchod s Adélou, ovšem Štěpán záhy potkal Evu a zabodoval v mnoha problémových zápasech. Osudným momentem se mu stal nevyjasněný vztah s jeho ex. Štěpán se dostal do tlaku v play-off, který neustál. Po tzv. suché přípravě, která není ničím příjemným pro žádného sportovce, nastupuje k dalším utkáním a hra může začít. (MALL.TV)

(více)

Recenze (4)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně netradiční koncept krátkometrážního seriálu mě zaujal už předloni svou první sezónou a dlouho jsem doufal, že nezůstaneme jen u deseti epizod. Po delší odmlce konečně dorazila další várka a přestože se k mé nelibosti zaměřila už zejména na vztahové nešvary, našlo se několik dílů, které mě nemálo pobavily, tudíž jsem se i tentokrát neuchýlil k průměru. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufám, že z Norska adaptovaná životní hra, je utkáním v kopané a ne například v hokeji nebo nedej bože košíkové, protože další poločasy už bych jenom těžko rozdýchával. Druhé dějství mi průměrně opět vyšlo na slabé dvě hvězdy a to musím rovnou dodat, že mnou preferovaných vážnějších témat očividně přibylo. Musel bych se opakovat. Marhold jak jídlo bez koření. Marek MVP. Suchánek s Bokovou drželi standard. Tým scenáristů čtvrtá třída. A jako celek děkuji, ale špatného raději pomálu. Ač fandím každému pokusu o něco neokoukaného, tohle nebyl dobrý počin……..i když zdejší hodnocení mluví jinou řečí. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně nevím, jak to s první sérií srovnat, protože ta druhá se snaží být víc vážná než vtipná. Bohužel z toho jaksi mizí pohodovost, kterou měla 1.série (ale ta zase nebyla bůhvíjak vtipná) a některé epizody jsou hodně zbytečné, nejsou vtipné a v ději žádný posun neudělají (třeba Zachránit přátelství), každopádně některé tu jsou i povedené. Asi zase zůstanu u slabých 3*, i když hlášky tu byly o poznání lepší, než v první sérii - pokud teda zrovna nebyl nějaký strašně vážný díl. Podrobnější hodnocení mám v komentářích k jednotlivým epizodám. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Existenci druhé série už budou muset tvůrci obhajovat dosti složitě, protože děj je víceméně stejný, jako v první, a opět se tak jedná o neustále rozchody a usmiřování Štěpána s Evou. Také se bohužel začíná projevovat tvůrčí vyčerpanost, a povedeného humoru je tak méně, než v první sérii. Pokud by měla vzniknout třetí řada, tak bych doporučoval posuň děje do jiné roviny, než jen Štěpán + Eva, možná i zkusit se zaměřit třeba na jiné postavy... Potenciál je zde stále velký, a to hlavně v postavách komentátorů, kteří stále umí vystřelit nějakou tu přesně mířenou hlášku, v této sérii u mě vedli ty, které se zaměřili na geologii, což je v rámci humoru opravdu dosti originální téma. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (8)

  • Štěpánovi (Václav Marhold) se na saku udělá flek od kečupu. Ten po chvíli najednou zmizí. (SONY_)

Reklama

Reklama