Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 2

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (178)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hell fest:Park hrôzy som pozrel ako prvý z dvoch po sebe idúcich filmov v kine (druhým bol Venom, medzitým vyprážaný syr a príchod kamarátov) a musím povedať, že ma bavil viac. Jednak preto, že 9 ľudí v kinosále si prišlo naozaj vychutnať film a hlavne dvojica pekných slečien vedľa mňa zlepšila jeho atmosféru, keď počas príbehu od prekvapenia či vystrašenia vydali akési neidentifikovateľné zvuky. Takže zdá sa, že slasheru Hell fest sa podarilo časť publika aj vystrašiť a nám ostatným ponúkol film presne to, čo sme od neho očakávali - nezmyselné kroky postáv, záporného hrdinu v maske a koniec, ktorý sľubuje pokračovanie, samozrejme ak tomu budú zodpovedať celosvetové tržby. Napriek tvrdeniam českého samozvaného hororového experta má film svoje čaro a splnil očakávania tích filmových fanúšikov, ktorí vedia, že keď idú na film podobného štýlu nemajú byť ich očakávania príliš veľké. Rovnako je tomu aj s českou futbalovou reprezentáciou, nemôžete čakať, že v Trnave pri vzájomnom derby uvidíme z ich strany výkon hodný Španielska. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

No nečekal jsem nic, dostal jsem docela slušnou porci zábavy. Ono premise zábavního parku, který je hororový od začátku po konec je docela zajímavý. Navíc ve slasher žánru už toho moc zajímavého nevymyslíte. Hell Fest má alespoň zajímavou myšlenku a jednu herečku, která už před nožem utíkala. Bex Taylor-Klaus fandím. Její charakter v seriálovém Scream (2015) jsem žral a i tady je to moje favoritka. Tyhle role jí sakra sednou. No a co dál? Máme tu vraha s nožem a maskou. žádné terno. Dvě gore scény bez kterých bych se obešel a dialogy, které jsou hrozné. Pak mě nejvíce lákala motivace vraha. Ale nakonec se o dotčeného spolužáka nejedná a finále je takové. No vlastně nijaké. Celkově mi to příjemně uteklo a já se bavil. Sám ale vidím, že inovací je tu minimum a většinou jde o vykradačku z jiných hororových filmů. (Jsem si jistý, že scénu s telefon už jsem někde viděl). Film zatracovat nechci, ale pravda je, že jediné, co je dobré je nápad a jedna z hereček. Zbytek je bohužel k uzoufání. (50 %) ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, od tohoto filmu nesmíte moc čekat, jako jsem čekal já. Pokud si z traileru usmyslíte, že půjde o nabušenou hororovou pecku plnou lekaček a vrahovy promyšlené práce (jako například v SAW), tak jste na velkém omylu stejně, jako jsem byl já. Leknul jsem se stěží dvakrát, vrahovy činy byly debilní a nevysvětlitelné, u herců mi bylo absolutně jedno, jestli zemřou nebo ne a byli mi velice nesympatičtí a celkově na mě film působil tak lacině, že mě po prvních patnácti minutách přestal naprosto bavit. Nápad tak trošku "vykradli" od Halloweenu (Michael Myers) a působilo to na mě hodně puberťácky. I když do puberťáků teď (2018) ještě patřím, ani jednou jsem se nezasmál a přišel mi snímek spíše trapný, než vtipný. Takový tuctový béčko, to jo.. Pokud se chceš uvolnit a na nic nemyslet, klidně se koukni, ale vážně nečekej převrat.. :) /viděno v kině/ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5,5miliónaTržby USA $11,107,431Tržby Celosvetovo $17,947,685▐ Nič zvláštne sa nekoná len tuctová mládežnícka vyvraždovačka, troška gore, troška naháňačiek po bludiskách v zábavnom teda pekelnom parku. Záver troška fopá. /40%/ ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hell Fest je další z dlouhé řady současných hororů, které potápí celý tento žánr na úplné dno. Jako velký příznivce hororů pořád dokola dávám šanci dalším a dalším takovýmto pokusům, a doufám, že konečně někdy přijde takový, který vše k lepšímu obrátí, tomuto se to ale opět rozhodně nepovedlo, spíš jak už jsem zmiňoval, jde o další hřebíček do žánrové rakve. Tudíž, co tu máme tentokrát? Vlastně bohužel to samé, co poslední dobou vždy. Banda nevýrazných, nesympatických a otravných lidiček se vydá na strašidelný festival, kde si je vyhlédne maskovaný vrah a postupně je začne vybíjet. Zápletka tudíž prakticky nulová, kdo přežije je předvídatelné již od začátku, pohnutky vraha jsou pak nepoznány a nevysvětleny, asi pro tvůrce nepodstatná záležitost, samotné mordy jinak vyznávají strašně nudně a především nekrvavě, krom tedy injekce do oka, ovšem to bylo zase pro změnu tak mizerně zpracováno, že se vlastně ani nedivím, že se tvůrci nepouštěli do více takovýchto explicitních scén, jelikož efektně to bylo prostě v tomto ohledu vážně hodně nekvalitní, dále se tu ani příliš nepodařilo navodit jakoukoliv atmosféru, a vlastně tak jediné, co nemohu úplně strhat, jsou chvílemi fungující momenty napětí, ale těch je jako pověstného šafránu. Hell Fest zkrátka nenabízí vůbec nic, co by tento film jakkoliv odlišilo, či povýšilo, je to prostě jen další rádoby horor, postrádající veškeré ingredience nutné pro jeho funkčnost. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama