Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři teenageři jedou na jarní prázdniny na tábor a nešťastná náhoda spustí závod s časem o záchranu toho nejcennějšího, co jejich kamarád má. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla suvereně jedna z nejtrapnějších komedií posledních let.. nejde o to, že nemam rád teenagerovský komedie, jednou za čas se najde nějaká vyjímka, ale tahle mezi ně určitě nepatří.. tohle mi přišlo spíš jako humor na úrovni 12letýho kluka ze zvláštní školy.. zasmál jsem se jenom jednou a to je fakt dost málo na to že to mělo 94minut.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

: Průměrná Teen Comedy, která má originální a zároveň pěkně střelený koncept. Skupina Teenejdžrů jdou do lesů stanovat, opijí se a jeden z nich si neštastnou nehodou ufikne přirození, čímž vznikne 12 hodinová honba za penisem a jeho záchranou. Má to slušné tempo, herci jsou celkem sympatičtí, ale poměrně málo vtipu, abych šel s hodnocením výše. Na jedno podívání, to však jde. 60% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zhruba 4 krát jsem se zasmál což je na teenagerovskou komedii u mě nadprůměr (pro představu u Kazišuků jsem se třeba zasmál jen 2krát). Uznávám, že některé scény jsou těžký úlet (ta ženská jak ufikla tomu chlápkovi opakovaně penis nebo ten čerpadlář) , ale účel to splnilo. Podle traileru jsem to čekal daleko horší a počítal jsem s odpadem takže v tomto směru jsem překvapený výsledkem. Jinak deprese po skončení filmu rozhodně nezažívám. Nejlepší komentář uživatel ještěžiju ()

Necrolock 

všechny recenze uživatele

Je to fakt nehorázná srágora, ale několikrát jsem se od srdce zasmál. Má to překvapivě originální premisu a několik skvělejch a nečekanejch nápadů. Akorát scéna se šílenou přítelkyní v nemocnici na mě byla trochu moc přitažená za vlasy a zbytečně tlačící na pilu. Nebýt jí je to 5/5, ale zároveň nelze mít nikomu za zlé, když tomu dá odpad, protože tyhlety komedie jsou založený na tom, že to je průjem vtipů a nápadů. Nedoporučuju pouštět rodičům, dětem nebo tak něco, není to zrovna rodinná komedie. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Kreativní zoufalost. Dřív komedie pro teenagery obsahovaly úplně debilní dějovou linku (jako tohle), ale vtipy a scénky okolo ní donutily diváka zasmát se - což je jaksi primární účel komedií, který současným tvůrcům tak nějak uniká. Děj navíc alespoň reflektoval to, po čem cílová skupina diváků toužila, a jestli průměrný puberťák něco od života chce, jsou to nevšední dobrodružství zažívané s partou, sex, chlast, party, balení holek/kluků, dělání zdánlivě dospělých a šílených věcí a především zábava. No a ani jedno mu tento shit nenabídne. Dement si omylem uřízne péro (zní to vtipněji než to nakonec vypadá) a pak se pobíhá po lese a nemocnicích s kýblem ledu, ve kterém je naložené. Krom permanentního padání daného uříznutého péra do špíny a jeho následného omývání člověk nic jiného za celý film nevidí a scénky, které to doplňují a mají být extrémně vtipné nebo kůl jsou tak šíleně špatné, že dnešní otrlou generaci puberťáků dostat nemohla ani jedna. Nejsem rozhodně žádný konzervativní strejc a naopak mám fekální humor pro odrostlé děti stále rád i dnes, ale tento film je zkrátka ve všech směrech zklamání. Pokud si člověk pustí teen komedii, rozhodně po jejím skončení nechce zažívat depresi. 40 % ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Kanadě v provincii Britská Kolumbie. (BMW12)

Reklama

Reklama