Reklama

Reklama

Znovu a lépe

Trailer 1

Geniální student fyziky Stillman miluje svou dívku Debbie a je předurčen pro velké věci. Po roce známosti mu Debbie zčistajasna oznámí, že se s ním rozchází. Stillman se ale nevzdává. Udělá to, co by udělal každý génius se zlomeným srdcem. Se svým nejlepším přítelem Evanem přemýšlejí o tom, co  mohlo rozchod způsobit, kdy se to mohlo stát. Uprostřed toho všeho vymyslí jak zkonstruovat stroj času, který mu poskytne druhou šanci v lásce. Je jenom nutné dostat se v čase přesně do onoho kritického okamžiku... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nepříliš umně podané a koncepčně zbytečně roztahané. Ano, znělo to dobře - citově rozpolcený mladý génius Ass Butterfield, jenž sestrojí stroj času, aby zabránil rozchodu se svojí životní láskou, časové smyčky a paradoxy a komické situace s komickým nej kamarádem Skylerem Gisondem, špetka romantiky i scifi, případně kozy Sophie Turner pro divácké obveselení. Cestování časem je střídmě a vesměs nudně podané a každá pasáž je natahovanější než harmonika. Není divu, film vychází z předělávky kraťasu stejného režiséra, byl by zázrak, kdyby se Andrew Bowler ukázal ve světle scenáristického génia a dokázal dopsat do stopáže 104 minut tak chytlavé pasáže, aby divák postupně nezhynul od nudy. A že je to postupem času přebujele dlouhé, je citelně znát už po nějaké době. Herecké obsazení nepředvádí nic mimořádného. Roboticky disponovaný Butterfield vůbec nejde do páru se Sophií Turner, šaškující kámoš Gisondo po nějaké době vyhází svoji vtipnost, kterou možná ani neměl, jen šlo o to ukrátit jeho nesmyslným frisbee výstupem a problémem s řídnoucí kšticí minuty z nekonečného příběhu. Předkládaný materiál vystačí tak na půl hodiny, po třičtvrtěhodině jsem byl pln pocitu, že film už nemá co nabídnout, navíc v naprosté většině nebylo postaráno o divácký komfort, tedy patřičně zabavit diváka a nabudit jeho zvědavost, jak to bude s osudem hrdiny dál, stejně tak žádný z úseků nepřevýšil režijní průměr. Avizované drama by se i hodilo, jen jsem jaksi na něj po celou dobu nenarazil. Výsledek je tedy zhola průměrný. A kozy nikde. 5/10 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dokud se to nese na vlně komedie, je to vtipné, je to milé a Sophie Turner je super, i když ta chemie tu zrovna moc nefunguje. Jakmile se to překlopí do roviny dramatické, tak už to skřípe dost, milá naivita se překlopí v absurditu a filmu rychle dochází dech. Samotné finále ale nakonec docela fajn. ()

Reklama

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

A morální ponaučení tohohle filmu je, že mít naprostou kontrolu nad životem vaší milované je zcela v pořádku... a dokonce i potom, co se ona milovaná dozví, že několik let byla totálně uvězněná v představách svého geniálního psychopatického boyfrienda o šťastném partnerském životě, ale hlavně i jejích vlastních snech a ambicích!!! Asa Butterfield je děsně roztomilej a všechno, ale tohle by přece neprošlo nikomu! Šilenost!!! A kdyby to skončilo tak o 5 minut dřív, mohlo to být i docela dobrý:( ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Podobné nápady na filmy mám rád, ale podobné téma nedávno na Netflixu vyšel When We First Met a ten fungoval o něco líp. I když je i tady obsazení fajn, tak největší problém tohohle je hlavní dvojice, která k sobě vůbec nesedí. Sophie Turner už vyrostla v krásnou ženskou, kdežto Asa Butterfield pořád působí jako teenager (i proto mu sedí role v Sex Education) a dohromady mi k sobě vůbec nepasovali. Jinak to bylo v pohodě na vyplnění deštivého odpoledne. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Otázka je, či tu jeho teóriu len blbo preložili do dabingu alebo si to celé len vymysleli. Ak je to tá druhá možnosť, tak je to celé napiču. Ďalšia vec, kastingový režisér fúkal riadne piko, lebo táto dvojica sa k sebe absolútne nehodí. A dej filmu? Nehľadajte dokonalosť vo vzťahu, neexistuje. Ale to bežní ľudia vedia aj bez toho, či? 1 z 5 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se na Salt Lake Community College v Utahu od 2.2017 do 4.2017. (rafix)

Reklama

Reklama