Reklama

Reklama

Pořad

(pořad)
Komedie / Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2015, 110x8-11 min

Obsahy(1)

Dívá se na televizi na každou blbost, abyste vy už nemuseli. Luděk Staněk je novinář, někdejší šéfredaktor lifestylových časopisů (Esquire, Rolling Stone), popkulturní redaktor Reflexu, vedoucí magazínu Hospodářských novin, pokerový komentátor a komik. (Stream.cz)

Recenze (62)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem zdaleko všechny díly tohoto Pořadu. Vlastně jsem epizod Pořadu viděl naprosté minimum. Ale vždycky to bylo naprosto super. Pořad sice je na plné hodnocení, já si ale myslím, že to vůči jiným Pořadům není úplně fér a proto nechám hodnocení na čtyřech. Luděk Staněk má výbornej smysl pro humor, je výbornej moderátor a hlavně, kouká za nás na všemožný (nejen) Soukupy. A většinou zkritizuje to správný a podstatný zábavnou formou. Jsem s tímto Pořadem tedy spokojen. Pořad je super, tento Pořad doporučuji. 85%. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Čumím na to, to je fakt. Na hajzlu to pak líp odsejpá (to není úplně to slovo), navíc rozumná stopáž. Ale není to ta klasická sračka typu spláchnout, nazdar. Nutí mě k zamyšlení. Tlustej mamrd věčně tlemí na bednu a logicky je z toho zpruzenej. Doma už na ty jeho věčný stížnosti nebyl nikdo zvědavej, tak si stěžuje veřejně. Mohl se na to vykvajznout a jednoduše to vypnout. On si z toho ale udělal živnost. Tak kdo je tady za kreténa? Myslím za toho největšího? To mi teda řekněte... ()

Reklama

Milky. 

všechny recenze uživatele

Někdy to hraničí z trapností, Staněk holt hodně přehání, někdy zajíždí zbytečně do politiky a dělá ze sebe debila. Často (a hlavně kolem politiky) vytrhuje z kontextu a kecá nebo mystifikuje. Jinak ovšem až moc dobře vystihuje trapnost českých televizí a často mi pomáhá s tím, abych se občas cítil jakžtakž v obraze, když se nedejbože jdu socializovat s lidmi, pro které jsou české televizní kanály stále středobodem jakékoliv domácí zábavy. Což se mi na několika podzimních bývalo-firemních akcích víceméně hodilo. ()

hull 

všechny recenze uživatele

Smutnou skutečností je, že tenhle Pořad se vysílá. Sedí tam zpravidla špatně oholený chlápek v křesílku a háže hlášky. Pořad je lehce přiblblý a občas ho moderuje i Libor Bouček. Obsah nemá nikterak valný a naštěstí to trvá vždy asi jen 5 minut. Bohužel ostatní kanály vysílají 24 hodin denně, takže těch zbytečných cca 5 minut, které na tu bídu upozorňují už vydržíte taky. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Z úplného opovržení jsem se postupně dostal do stádia, kdy se nesměju všem těm ptákovinám, které Staněk rozebírá (a že je to vážně síla), ale jemu samotnému, který sám sebe paroduje a už se nemůžu přestat smát jak tou televizí opovrhuje. Ten si to špatné vždycky najde, jenom mě zajímá, kdy na ten všechen odpad přestane koukat.. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno