Reklama

Reklama

Zabiják proti své vůli

  • Velká Británie Guns Akimbo (více)
Trailer 2

Miles Lee Harris (Daniel Radcliffe) je nýmand, který píše kódy pro počítačové hry pro děti, žije sám v nerdovském bytě a nedávno se s ním rozešla přítelkyně. Z nudy trollí na sociálních sítích různé lidi, ovšem jednoho dne narazí na společnost Skizm, což je nelegální zločinecké uskupení pořádající zápasy na život a na smrt mezi vyvrheli, kriminálníky a maniaky. Brzy Milese přijde navštívit skupina extraordinérních individuí, kteří ho unesou. Vzápětí se mladý muž probouzí doma, přičemž má k dlaním přimontované pistole. Hra o život začíná, přičemž protivníkem není nikdo jiný než smrtící Nyx (Samara Weaving), která už má na svém kontě slušnou řádku mrtvol. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (254)

Flego 

všechny recenze uživatele

Kamerová pohybová ekvilibristika a vizuálna nápaditosť v akčných scénach je v podstate to najlepšie, čo film o podivných existenciách s impulzívnym konaním po vzore japonských anime ponúka. Skutočne som túto sračku nemusel vidieť, ale budem sa chovať korektne, lebo snímok má isté morálne posolstvo. Takže slabší priemer. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov úletových filmov typu Crank alebo Hardcore Henry ako vyšité. Spomenuté filmy ale majú jednoznačne lepší drajv a hlavne GULE. Pretože Radcliffe je tu už tradične za takého kokotka (pacifista & vegetarián) = Guns Bimbo. Vizuál je síce pekný, ale po nejakom (krátkom) čase vás tá turbulencia prestane baviť. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Předem svýho komentáře upozorňuju, že Daniela Radcliffa nemusí. Jeho xicht mám neodmyslitelně spojenej s Harrym Poserou kterej mě nikdy nezajímal. Další filmy s Radcliffem jsem tudíž nikdy nevyhledával. Viděl jsem jen The Woman in Black(2012)-2hvězdy a Jungle(2017)-3hvězdy. Na tenhle film jsem narazil ve spojitosti s herečkou Samarou Weaving. Námět mě celkem nalákal a tak jsem se rozhodl, že dám Harrymu Poserovi třetí šanci. A kupodivu mi tady Redcliffe až tak nevadil. Rozhodně bych si ale v téhle roli dokázal představit lepšího herce. Neskutečně se mi ale líbila právě výše zmiňovaná Samara Weaving v roli Nyx. Jako by jí ta role byla šitá přímo na míru. Samara mě začíná poslední dobou herecky bavit. Film sám o sobě je neskutečná jízda plná akce a vtipnejch situací a hlášek. Fakt prdel. Prostě oddechovka u který dáte mozku voraz. Na 4hvězdy mi přece jenom něco chybělo. Takže volím silnější 3hvězdy. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Absolutní šílenost, u které můžete z té přemíry střihů a střídání barev dost při sledování fakticky epileptický záchvat, tak se mějte na pozoru.....Ne, teď už vážně. Přijde mi, že Radcliffe si poslední dobou vybírá zajímavé filmové náměty, ono kdo prostě mohl přijít s tím, že hlavní hrdina se vzbudí s pistolemi mechanicky připevněnými k rukám ? Jako, koho to napadlo ? Ve výsledku se asi divák zabaví, pokud od filmu nečeká hodně. Zajímalo by mě, na kolik penízků film přišel, protože v jednom momentě jsem docela koukal, že ty triky byly v pohodě a na první pohled vypadaly z áčkovější produkce, jenže pak přišla sekvence dosti levně zavánějící. Ale suma sumárum, tohle mi nevadilo, neboť celý film musíte brát jako béčko, ono to jinak asi nejde. Ve vedlejší roli potěšila Samara Weaving, pár hlášek pobavilo (někdy i narážky na popkulturu), závěr přijatelný s možností druhého dílu. Ušlo to. Za mě dávám 60 % ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* Bývalý Harry Potter si v posledních letech vybírá zajímavé a netradičně ujeté filmy. A tenhle byl tedy pořádně ulítlej nářez, ale tak nějak správně, protože jsem v něm nalézal kousky pravdy o současných společenských trendech a vkusech. Hlavně byl v něm pořádný kus černého humoru a díky němuž jsem si docela užíval ty akční části, na které normálně moc nejsem. Snad každý divák schopný nadhledu, teda kromě tvrdých vyznavačů artových filmů ;-), si v něm může najít něco, co ho bude bavit a podle toho si ho užívat, ale nechtějte po mě doporučení. PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (39)

Zajímavosti (12)

  • Drtivá většina zbraní ve filmu jsou airsoftové repliky. Lze to poznat především díky „chybám“ v postprodukci a díky botkám zásobníků a pažbiček. Ani jeden výstřel ve filmu tedy nepadl ze skutečné zbraně. (UncleMorty)

Související novinky

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama