Reklama

Reklama

Zabiják proti své vůli

  • Velká Británie Guns Akimbo (více)
Trailer 2

Miles Lee Harris (Daniel Radcliffe) je nýmand, který píše kódy pro počítačové hry pro děti, žije sám v nerdovském bytě a nedávno se s ním rozešla přítelkyně. Z nudy trollí na sociálních sítích různé lidi, ovšem jednoho dne narazí na společnost Skizm, což je nelegální zločinecké uskupení pořádající zápasy na život a na smrt mezi vyvrheli, kriminálníky a maniaky. Brzy Milese přijde navštívit skupina extraordinérních individuí, kteří ho unesou. Vzápětí se mladý muž probouzí doma, přičemž má k dlaním přimontované pistole. Hra o život začíná, přičemž protivníkem není nikdo jiný než smrtící Nyx (Samara Weaving), která už má na svém kontě slušnou řádku mrtvol. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (254)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V reálným životě bych neublížil mouše. Ale za klávesnicí jsem byl zkurvenej Terminátor." Tohle je varování pro všechny dementy, kteří celý dny anonymně rozsívají nenávist na sítích. Mohli byste se jednou probudit s pistolema přišroubovanejma k dlaním a zkuste pak jít na malou. Já jsem se tedy královsky bavil při eskapádách Pistolorukýho Milese a užíval si originální nápad zabalenej v šíleným tempu. Navíc jsem se při tom naučil ovládat mobil nosem, ocenil jeden zábavnej Hammertime, užíval si vysoký rozlišení reálnýho světa a poznal jeden stoletej anální kolík. Prostě zábava a poučení, tak to mám rád. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Arkádově vyladěná podívaná, která zaujme zejména svým vizuálem a nápaditě natočenými akčními scénami. Guns Akimbo se také může pochlubit dravou režií, šíleným scénářem a Danielem Radcliffem, který zde pobíhá v županu a k rukám má přibité pistole. Pokud tedy máte volný večer a hledáte nějakou dobře vypadající a nenáročnou filmovou jednohubku, měli byste rozhodně sáhnout po Guns Akimbo. Nic tak bláznivého tady totiž vážně dlouho nebylo! „I wouldn't do that if I was you, you'll just end up blowing your damn face off. Then you'll still be depressed, even more depressed probably because of your fucked up face.“ ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Už jste viděli Daniela Radcliffa kouzlit, nechat si narůst rohy, pouštět větry na ostrově a ztratit se v džungli, teď ho máte šanci vidět běhat po městě ve slipech a papučích a střílet přitom z pistolí přibitých k rukám, byl totiž kvůli internetovému trollení vržen do hry na život a na smrt (v online přenosu). Zběsilá, komediální a eRková variace na pár let staré Nerve: Hra o život, která si bere na paškál neduhy moderní internetové generace, je docela zábavnou blbinou, u níž se dá v pohodě vypnout. Jen teda občas mám problém s filmy, které se snaží být meta a dělat si srandu z klišé akčních snímků, ale později se těch klišé sami pevně drží. Nicméně bavil jsem se velmi. [Sitges 2019] ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Budoucnost, ve které se skrze organizaci Skizm navzájem online mydlí "upgradovaní" týpci zní jako celkem zábava, v čele spolu s Harrym Potterem s přišpendlenýma bouchačkama k rukám a ujetou Samarou Weawing (kterou jsem tady skoro nepoznal) by to mohlo někomu stačit ke spokojenosti. Ačkoliv bych řekl, že jsem cílovka tohohle filmu, měl jsem s ním obrovské problémy. Děj mě vůbec nevtáhl, místy to bylo přihlouple naivní a ke konci jsem už počítal minuty do titulků. Sledovat 90 minut akce, která byla vizuálně dokonale barevná, příjemně geekovská a dnešní internetové generaci dost blízká mi vzhledem k absenci výraznější dějové kostry nestačilo a ve výsledku ani nevím, co chtěl film divákovi sdělit. Možná trochu překombinovaná snaha o spojení několika žánrů (komedie, scifi, akční...), která si tím ale samotná podkopává nohy. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Zběsilá arkáda s vychytaným vizuálem, kvalitními vizuálními efekty, hmatatelnými postavami a zopár nečekanými zvraty, které u ní udrží i pozornost necílovkového diváka (t.j. mně). Nejenom přítomnost Radcliffa ji zvedá na téměř áčkovou úroveň, ale hlavně režisér, který má cit pro dynamiku vyprávění. Čekali byste, že to bude blbější. [Sitges FF] ()

Galerie (39)

Zajímavosti (12)

  • Drtivá většina zbraní ve filmu jsou airsoftové repliky. Lze to poznat především díky „chybám“ v postprodukci a díky botkám zásobníků a pažbiček. Ani jeden výstřel ve filmu tedy nepadl ze skutečné zbraně. (UncleMorty)

Související novinky

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama