foto

Ned Dennehy

  • nar. 8.12.1965 (54 let)
    Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Calm with Horses
Finky
Guns Akimbo
Supervized
2018 Mandy - Kult pomsty
2017 Blade Runner 2049 - 2036: Nexus Dawn
2016 Rogue One: Star Wars Story
2015 Dítě číslo 44
2014 Downhill
Poslední úkryt
Scintilla
Serena
Žena v černém 2: Anděl smrti
2013 Mechanická chůva
2012 Chňapáci
Earthbound
Miloval jsem Joyce Hattovou (TV film)
Storage 24
2011 Anonym
Blesk
Jana Eyrová
Orel Deváté legie
Smrt superhrdiny
Tyranosaurus
V pařátech smrti (TV film)
2010 Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
Robin Hood
2009 Chronoscope, The
Irská odplata
Sherlock Holmes
2008 Dorothy Mills
The Escapist
2007 Baker Street Irregulars (TV film)
2006 Front Line, The
Na hřbetě keltského tygra
2005 Unusual Inventions of Henry Cavendish, The
2004 Dead Meat
Král Artuš
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
Mystikové
The Water Fight (studentský film)
Veronica Guerin
2002 Chaos
Království ohně
The Puppet (studentský film)
2001 Braineater, The
2000 St. Patrick: The Irish Legend (TV film)
1998 Generál
1997 Dohazovač
Oliver Twist (TV film)

TV seriály

2019 Good Omens (TV seriál)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Pan Jones (S05E06)
Šok (S05E05)
Smyčka (S05E04)
další epizody (4)
2018 Nightflyers (TV seriál)
Posvátný dar (E06)
2017 Broken (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Versailles (TV seriál)
Sedm stínů (S02E09)
Nový režim (S02E08)
Jak plyne čas (S02E06)
další epizody (4)
Zádrhel (TV seriál)
Dopis (S02E06)
Zatraceně poznamenaní (S02E05)
Povinná péče (S02E04)
další epizody (6)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
The Company (S04E06)
The Duel (S04E05)
Dangerous (S04E04)
další epizody (4)
2016 Dickensian (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
další epizody (9)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2015 Clean Break (TV seriál)
Dickensian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Vykázáni (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Zlatonosná řeka (TV seriál)
Zádrhel (TV seriál)
Pravidla musí existovat (S01E06)
Beznadějný trojúhelník (S01E05)
Spravedlnost neexistuje (S01E04)
další epizody (6)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Modus Operandi (S03E03)
Abbadon (S03E02)
Semper Infidelis (S03E01)
2014 Amber (TV seriál)
Bez hranic (TV seriál)
The Homecoming (S02E02)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Hříchy Daidalovy (S02E10)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2013 Damo and Ivor (TV seriál)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Luther (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2012 Blackout (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Konec přehlídky (TV seriál)
Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The 'Unsinkable' Sets Sail (E12)
2011 Exil (TV seriál)
2009 Rásaí na Gaillimhe (TV seriál)
Val Falvey TD (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Wolseyho smrt (S01E10)
2004 Stew (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2001 Poslední výstup (TV seriál)
1999 DDU (TV seriál)
1998 Mystic Knights of Tir Na Nog (TV seriál)
The Ambassador (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)

Dokumentární

2018 Citizen Lane
2007 Red Mist (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky