Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Herci, členové štábu a další zúčastnění vyprávějí o bouřlivém natáčení posledního nedokončeného filmu Orsona Wellese Odvrácená strana větru. (Netflix)

Recenze (7)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Výtečný dokument o legendárním Wellesově prokletém filmu The Other Side of the Wind. Hravá forma je zjevně inspirována Wellesovým F jako falzifikát. They'll Love Me When I'm Dead pro mě má (zatím?) mnohem větší kouzlo než samotný Wellesův letos konečně dokončený snímek. A komu je to pořád málo, tomu doporučuji velmi zevrubnou knihu Orson Welles's Last Movie: The Making of The Other Side of the Wind od Joshe Karpa. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Asi bych byl radši, kdyby se to míň oddávalo mýtu, ale i tak je to nesmírně záživné a skvěle se doplňující se současně vydaným filmem. Doufám, že Netflix tenhle svůj experiment vyhodnotí jako úspěšný a dočkám se dalších podobných projektů. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Dokument o natáčení posledního filmu Orsona Wellse, který, jak se zdá ze záběrů, vypadá jako neskutečná patlanina a podivný poslední výkřik Wellse do tmy. Údajný génius se zde nezdá nijak výjimečným. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Dokument o nedotočení THE OTHER SIDE OF THE WIND je bohužel zábavnější než "film" samotný. Osvětlí nám totiž osobnost Orsona jako takovou a vztahy všech zúčastněných, co se na na filmu podíleli. Smysl tohohle materiálu vidím hlavně v tom, že vám ukáže naprosto přesně, jak nikdy nedokončit rozpracovaný projekt. ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Skvelý dokument o vzniku posledného filmu Orsona Wellesa ktorý vlastne ani nedokončil. Dokument je lepší než film, zábery a rozhovory vyčerpávajúce a zároveň aj smutné ako skončila vlastne kariéra známeho herca a režiséra a o tom ako sa mu Hollywood obrátil chrbtom. ()

Reklama

Reklama