Reklama

Reklama

Pomsta

  • Velká Británie Avengement
Trailer

Obsahy(1)

Během propustky z vězení za účelem návštěvy umírající matky v nemocnici zločinec Cain Burgess (Scott Adkins) unikne svým dozorcům a mizí v ulicích Londýna. Jde o epickou cestu krve a bolesti za dosažením vytoužené pomsty na těch, kteří z něj udělali chladnokrevného vraha. (kukkik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Upgradovaný Yuri Boyka se znovu vrací k tomu, k čemu byl stvořen, ovšem tentokrát mimo ring a těžkou touhou po nemilosrdné pomstě. Avengement kráčí v evropském stylu za doprovodu oldschool hudby (inspirace nedávno zemřelým velikánem ?) a nabízí o něco víc, než jen tuctovou zábavu na večer. Samozřejmostí jsou drsné pózy nelítostných bastardů, krvavá hospodská zabijačka a zajímavé flashbacky z kriminálu. Odolnost Scotta Adkinse level Thanos. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To vypadá, jakoby ti zapálili hlavu a hasili to lopatou." Filmy o pomstách mám rád, zvlášť o těch vykonanejch. Tady to žádný myšlenkový veledílo není, ale mafiánův nejčestnější, nejhodnější a nejnasranější bráška Cain je hrozně zábavnej. Dostal mě jeho amalgánovej úsměv, "poklidný" hovory se soudcem i zbroják na všechny končetiny, takže jsem si po jeho řádění musel poměrně spokojeně setřít krev z monitoru. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Adkinsove akčné pokusy ma nikdy príliš neoslovovali. Až do tohto filmu. Príbeh je doslova a do písmena primitívny... ale v tom najlepšom slovazmysle! Akcia vo väzení je vyslovene hmatateľne surová a brutálna. A najlepšie na tom je, že Adkinsovmu hrdinovi človek verí každý úder, každú utŕženú ranu a každý výbuch jeho animálnej zúrivosti. Skrátka basa v civilizovanej, tolerantnej, genderovo vyváženej a multikultúrnej Veľkej Británii je PEKLO a divák sa modlí aby neporušil momentálny núdzový stav a neskončil tam na doživotie. Za štyri odolné vylámané čeľuste! Apropo... ono je to neuveriteľne slušné aj po filmárskej stránke a choreografia bitiek je doslova geniálna. (24.11.2020) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Vězení mě změnilo a můžeš za to ty, bratře!" A protože krev je sladká, tak i tahle pomsta chutná sladce. Z hlediska příběhu nic objevného, podobných filmů je kopice. Ale film má spád, když už se povídá, tak přijatelně dlouho, gore je syrové a uvěřitelné, kamera výborná a hudba připomene francouzské a italské kriminálky z 60. - 70. let. Samozřejmě účelem je předvést co nejvíce bitek, při nichž stříká krev v rytmu srdce až na kameru. Pokud nehledáte intelektuální zábavu, nýbrž béčkovou melu, budete spokojeni. Vykydli je všechny, Caine! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Kvalitní akční béčko se Scottem Adkinsem. Celý příběh je o pomstě a my vše postupně začínáme chápat. Přesto, že je celou dobu jasné, kam film směřuje má na konci celkem zajímavou pointu. Akce je špičková a je jí tam dost. Scott sice občas dostává na frak, ale nevzdává se. Bitky jsou jak ve vězení, tak mimo něj. Určitě stojí za vidění. Hraje tam melodie z filmu Profesionál. "Já vás nemůžu pustit." ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Film se celý kompletně natočil ve Velké Británii. (herr_carter)
  • Když je Cain (Scott Adkins) u výslechu, tak policista, který s ním vede hovor, má orosený obličeji. Na konci výslechu má ale obličej suchý. (Duoscop)
  • Po závěrečných titulcích následuje nezkrácený sestřih filmové scény, která byla ve filmu kratší. (Rominator)

Reklama

Reklama