Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po kolapsu budovy jedné veřejné střední školy se stavitel rozhodne vylepšit si pověst a zaplatí třem studentům školné na exkluzivním soukromém ústavu. (Netflix)

Recenze (6)

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Castor to vystihol veľmi dobre. Sympatická postava takmer žiadna a zaujímavých tiež nie je oveľa viac. Zatiaľ to má veľkú príchuť umeliny. Tvorcovia nezachytávajú postavy autentické k realite, skôr z nich mám pocit že sa hrajú na zobrazovanie postáv v situáciách ktoré asi fungujú tak či onak. Navyše je to ovenčené konvenciami ako Vianočný stromček. Zatiaľ nič moc medzi 2oma a 3oma *. Úplne urazený však nie som tiež, ďalší diel si ešte pustím, tak sa prikloním k tým 3* ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

To s každej strany na mna lietalo od kamošov, že " ty si nevidel Money Heist? Robíš chybu." alebo "tak ty si iný kokot ke´d si to nevidel" No a ja som sa nasral a povedal som si, že im na truc pozriem niečo Španielske ale nie to. No a zvolil som toto a celkom fajn. Je to síce taká , na prvý look školská teen dráma avšak určite to tak nebude. Drogy, jebačky, nejaká ta zločinnosť, vražda a bohvie čo ešte príde. Zatiaľ spokojnosť ale dávam iba 3* predsa len mohli trošku dlhšie napínať kto bol zabitý. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na doporučení a vzhledem k současnému maratonu La Casy jsem zabrousil do vod dalšího španělského příspěvku z dílny Netflixu a po pilotu musím uznat, že jsem ohromně zvědav, kam se ubere seriál dál. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně postav, jedna nosná linie: na prestižní školu pro zbohatlíky nastupují tři studenti z jiné veřejné školy. Stipendia sponzoruje stavební společnost, která stojí za zřejmě špatně odvedenými zásahy na školní budově. Sympatických postav je pomálu, zajímavých zrovna tak. Ve i mimo školní lavice řeší nevázaný sexuální život, sociální rozdíly, lži, drogy, zášť, uplatnění se ve společnosti a uvědomění si sexuální orientace, navíc je to vše orámováno zločinem, o kterém se dozvíme hned v prvním díle. Rozjezd zatím velmi pozvolný. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama