Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (21)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr zas taková pecka nebyl. Nejvíc asi zamrzel ten scénáristický kopanec do koulí s “tajnou dohodou”. Snad pokud v tabletách byly dědulovi vzpomínky, včetně věšení Crawforda, muselo tam být i setkání s modráskem před deseti lety. Prostě fail jako prase. To samé zůstalo nevysvětleno, proč jedna bota oběšence... taky jsem nepobral co spadlo na tom pozemku “co je teď její”. Prostě škoda těch přehmatů. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Logické "doťuknutie" predchádzajúceho deja, kde je všetko na svojom mieste, ale nijako zvlášť neohúri. Ale opäť bacha, treba si zase počkať na záverečné scény, ktoré urobia aj z finále originálu podívanú a výsledkom je skutočne prekvapivý záver. Ten uzatvára dokonale celú sériu, ale môže slúžiť ako slušný oslý mostík k sérii druhej, pričom to tvorcovia vymysleli tak šalamúnsky, že ak k nej nedôjde, svet sa nezrúti. ()

Reklama

gonzo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakonec nejslabší díl. Lindelof všechny překvapil a napsal něco, co má konec a co do sebe zapadne. A to je ta největší škoda. Seriál oplýval nevšedními momenty a mindfucky. Bohužel jsme si teď jen odškrtávali resty a predikce. Pořád nadstandard a nejlepší comicsový seriál všech dob (jděte s The Boys někam), ale cesta byla lepší než cíl. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finálový díl série řadím k těm lepším. Překvapivě uzavřel/spojil většinu témat a dějových linek (to jsem takhle průhledně opravdu nečekal) a to navíc způsobem, který divák vytušil už z předchozího dílu. Takže šlo vlastně jen o vizuální zpracování a vyobrazení toho, jakým způsobem budou zápletky předloženy divákovi do očekávaných konců. i s humornými scénkami to nakonec nebylo špatné. ()

Pilgrim6 

všechny recenze uživatele

Zklamání nakonec. Seriál začal jako vícevrstvý příběh se zajimavými postavami a narážkami na současnost, aby se nakonec zvrhnul v naprosto typické superhrdinské cliché. Což je přesně to, co Watchmen nemají být. Celkově od představení Dr. M šel seriál extrémně dolů. 5* za nepřekonatelný výkon Jeremy Ironse. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama