Reklama

Reklama

Banda - Série 4 (2024) (série)


U nás rudý prapor stále vlaje (S04E03)

(epizoda)
  • USA We'll Keep the Red Flag Flying

Recenze (13)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět se potvrzuje, že epky bez Homelandera jsou poloviční. Ta postava je tak skvěle napsaná a především obsazená, že je zbytek osazenstva občas jen za křoví. A bohužel se to týká i Butchera, který je už třetí díl v jedné poloze. Obsahově jsme se zase nikam neposunuli, ale díky Homičovi to nuda nebyla. Nicméně....nepředvídatelný gejzír nápadů se tentokrát rozhodně nekoná. Vcelku už chápu, proč vypustili tři epky najednou. Až od třetí to začíná stát za to. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři vypuštěné díly mám za sebou a - jako nevím, no. Tahle epizoda rozhodně zatím nejlepší, zachraňuje to Homelander, který je pořád stejně děsivý a perfektně zahraný. Zbytek se plácá. Postavy si přece doteď něčím prošly, proč mám dojem, že najednou udělaly x kroků zpátky a netuší o tom, co se dělo před touto sérií? Starlight je mimo. Ashley je mimo. Frenchie a Kimiko jsou mimo. Butcherův charakter je na nule. Homelander nebo Vicky, dva největší terče a dva nejsilnější terče, jsou konfrontováni, ale... nezabíjí, neřeší to. Opět je na scéně linka "jako malá jsi mi ublížila, takže teď v dospělosti ti to vracím". A banda byla vždycky komická tím, jak (ne)fungovala, jenže teď už fakt prostě nefunguje. MM je osina v zadku a Hughie si to nechává líbit, cože? Zatím jsem z toho prostě hrozně rozpačitá a nevidím v tom tu genialitu předchozích sérií - byť teda au ty scény s konspirátory, jako bych vlezla do sekce komentářů na facebooku. Jsem zvědavá, co přijde v dalších dílech, zvlášť jestli to plánují natáhnout ještě na pátou sérii. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Who wants their balls CRUSHED?!" ".....meeee". :) A-Train, tichy pomocnik. :) Z troch doterajsich epizod rozhodne najlepsia a to vdaka scenaru, ale i tak mi tam chybaju originalnejsie napady. Ono je to fajn prelozit obcas vtipnou brutalitkou, ale ked sa to naduziva je to poznat. Homelander "iduci na ZACIATOK" moze byt azda vskriesenim ducha serie. Snad to nepoondia. 65% ()

Malyszs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No... Jakožto hardcore fanoušek The Boys jsem lehce zklamanej. Je to over all celkem good, má to všechno, co by to mít mělo, jen je to všechno o level níž, než 3. série. A přibyla tady spousta zbytečných sraček, který to kazí... Hlavně takový klišé situace, kterým se The Boys vždycky buď vyhnuli, nebo to zaobalili do nějakýho neskutečně funny vtipu. Nejvíc mě serou zbytečně over the top situace, který musí všichni přežít, i když to nedává vůbec smysl. ZBYTEČNÝ. Celou první sérii se Homelanderovi vyhýbali obloukem. Doslova když byl v okruhu 5km, tak museli pozastavit úplně cokoliv, protože by všichni pochcípali. Tady Hughie Homelanderovi prostě uteče (pak mu teda s tím útěkem někdo pomůže, ale still), a Homelander po něm pak ani nepátrá. Nejde mu zabít rodinu, nejde zabít nikoho. Nechá to být. Kromě toho je to ale fakt dobrý. Politika, vztahy (Frenchie mě teda překvapil, ale vyklubalo se z toho dobrý dilema), vtipný to je, všechno super. Linka se Sage je top. V The Boys byl fakt, že lidi jsou ovce co uvěří každé sračce, vždycky velkou součástí děje. Udělat z toho hlavní zápletku, to byl nejlepší nápad co mohli tvůrci dostat. Lidi jsou prostě totálně vymaštění kokoti. Truth con byl jedna z nejgeniálnějších věcí, co jsem kdy viděl.  Pokud se v dalších dílech zlepší tyhle naprosto zbytečný hovadiny, bude 4. série totálně nařachaná. Potenciál tam je neskutečnej. Ale na první a třetí sérii už to mít po tomhle startu asi nebude (možná). Lepší než druhá bude určitě. ()

ReproBoy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já to teda jako milovník tohodle seriálu napíšu. Nelíbilo se mi to. StarPlasticLight uplně příšerná a zachraňuje to jenom houmlendr. Asi se schválně rozhodli vypustit první 3 díly najednou, protože je to nic moc. Krypky ale umí překvapit a těším se na další díly. Ale od druhé serie jsou první tři díly čtvrté serie nejslabší. Sorry jako. Třetí díl byl o něco lepší, než předchozí dva. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama