Reklama

Reklama

Psí kusy

  • Kanada Trouble (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Lumpík je tak trochu rozmazlený, ale veselý pes, který nic neví o skutečném světě plném nástrah. Užívá si nejlepší pochoutky a drbání každý den. Jednoho dne se ale bude muset vydat za plot svého bezpečného domova a zažije dobrodružství, které si ani ve snu nedokázal představit. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (31)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento animák je azda vo všetkom podpriemerný. Jednak hlavnými postavami sú už prudko animačne vyžmýkané psie postavičky, animácie sú ozaj minimálne o úroveň nižšie ako klasické prvotriedne animáky a dejovo je to klišé nad klišé. Malé deti určite ocenia farebnosť a jednoduchosť deja, ale dospeláci to podľa mňa len ťažko pretrpia. 40 % ()

Wolfis 

všechny recenze uživatele

Priemerný animák, ktorý miestami pobaví, snaží sa tlačiť na diváka aj emóciami, ale ide skôr o pomerne pohodovú akciu s klasickou dejovou líniou, takže až tak neupúta. Hlavná postava Maznáčika je zlatá, život má naozaj ako v perinke a ako rodinný film s deťmi na odreagovanie je určite fajn. /maznačíkovských 60%/ ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o mix 4 potažmo 5 filmů Tajný Život Mazlíčků 1,2 Velká Oříšková Loupež 1,2 a Psí Veličenstvo. Kdyby byl hlavní postavou ten paranoidní pes byla by to větší sranda jelikož ten má brutální hlášky a jedná se o nejvtipnější postavu. Má to dobré písně děj zhruba až tak od 10 minuty a pěkně to odsýpá. Není pravda, že je to zbytečnost zbytečná je tak možná zbytečnost uživatele fcapab. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Jeden ztracený pes, zvyklý na luxus a jedna ztracená dívka, která se chce stát zpěvačkou. Rodina, která dostane dědictví jen v případě, že se o Lumpíka náležitě postará, ale která netuší, že už není doma. Kolotoč ohledně hledání ztraceného psa, který mezitím poznává nástrahy a dobrodružství ve světě kolem sebe. A jako bonus navrch - šílené veverky. Další z psích animáků, které neurazí, ani nenadchnou, ale u kterého můžete vypnout a nemyslet absolutně na nic. Hlášky Lumpíkových kámošů jsou vtipné a je vidět, že je psal znalý pejskař. Konec Vás možná rozbrečí, pokud budete mít na krajíčku jen lehce, svou práci dokončí věnování na konci filmu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dejovo síce jednoduchší a priamočiary animák určený pre deti a milovníkov psov, ale keďže spadám do tej druhej skupiny, tak som si ho užil. Prvých 5 minút ma síce ešte ten rozmaznaný pes vyrastajúci v luxusu sral, ale jak sa dostal na ulicu a spoznal skutočný svet, tak si ma postupne získal a prial som mu, aby si našiel nejakú novú paničku. Jednotlivé epizódky sú dostatočne vynaliezavé, vedľajšie postavičky vtipné (bavil ma najviac paranoidný pes a geniálne vtipný stopár zvierat) a hlášky zábavné (zničil si nám zásobu orechov, orechy nerastú len tak na stromoch). No a vo vážnejších scénach to dokázalo aj dojať. A aj vzhľadom na kratučkú stopáž to ma svižné tempo. Snáď by som sa zaobišiel len bez otravných pesničiek, ale až tak veľa ich tu nie je. Celkovo to je príjemná mierne nadpriemerná rozprávka od ktorej som veľa nečakal a o to viac ma prekvapila. Kvalitatívne to je niekde medzi prvým a druhým dielom Secret Life of Pets. 6/10. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama