Reklama

Reklama

Drobeček a boj o zlatý důl

  • Nizozemsko Kruimeltje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šibalský Drobeček je zpět! Když se jeho rodiče, nyní vlastníci zlatého dolu, usadili na půvabném venkovském statku, dobrodružný chlapec utekl a zamířil do města, aby znovu získal svobodu a rychle se stal... příčinou mnoha nehod. Ale skutečné problémy začnou, když je Drobeček unesen skupinou kriminálníků, kteří ho chtějí vyměnit za důl. Najde malý darebák způsob, jak jim proklouznout a zachránit svou rodinu? Připravte se na pořádný poprask! (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Rodinný film, ktorý v sebe má viac, čo ukazuje divákovi. Moje myšlienky sa v podstate stotožňujú s názorom užívateľa „Marze“. Citujem jeho slová: „Je to napěchováno dějem, ale chybí tomu poezie, kouzlo a úžas“. Nemám k tomu čo dodať. Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní rodinný film, kde je něco strašně oldschool a western a na druhé straně tam jsou moderní pamlsky pro psa. Jinak je ale příběh celkem hezký. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bezpigmentový rozprávkový film, polovica osadenstva je ryšavá alebo pehavá. Miestami je hranie dosť afektované a nielen u detských hercov. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama