Reklama

Reklama

Unforgettable

  • USA Unforgettable (více)
Trailer 1

Dramatický thriller sleduje Tessu Connoverovou (Katherine Heigl), která se jen těžko vyrovnává s koncem svého manželství poté, co se její bývalý manžel David (Geoff Stults) šťastně zasnoubí s Julií Banksovou (Rosario Dawson). Nejen že Julii přivede do domu, v němž s Tessou kdysi žili, ale i do života jejich dcerky Lily. Julia, která se snaží přivyknout nové roli manželky a nevlastní matky, věří, že potkala muže svých snů, muže, který jí pomůže udělat tlustou čáru za její ponurou minulostí. Tessina chorobná žárlivost však brzy překročí všechny meze a nezastaví se před ničím, dokud se z Juliina snu nestane naprostá noční můra. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo. Kdyby teda Katherine Heigl byla krapet víc dokonalá a nebyla pořád tak zarudlá, mělo by to ještě lepší efekt, ale nevadí. Celkový příběh byl vymyšlen skvěle. Psychopatická ex a taková ta kyberidentita, která je viditelná většinou jen ve filmech o puberťácích. Myslím, že v dospěláckém světe měla o level větší význam. ()

mark9th 

všechny recenze uživatele

Nemohol som si predsa nechať ujsť vidieť krásnu Katherine Heigl ako crazy bitch po všetkých tých romantických komédiách. Dobre zamýšľaný film, ktorému by ale pomohlo viac pritvrdiť a dať Heigl väčšiu šancu ukázať ako šialená až môže odmietnutá žena byť. Takto to skôr pripomína TV film pre dôchodcov na STV1 v nedeľu večer. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Katherine se po všech těch sladkých single buchtách, které nikdo nechce dopracovala k mokrému snu. Bitchoidní milfce, kterou si přejete v latexu, kozačkách a s bičíkem, kterým vás bude řezat hlava nehlava. Na to, jak je film dlouhý, je buď málo akční nebo málo temný a napínavý. Katherine hodně pomáhá povaha její role, přesto jí dává lépe a přijatelněji než rozplizlá Rosario. Každopádně, možná v tom filmu hrál ještě někdo, ale kromě Katherine s Rosario si ho po odběhnutí závěrečných titulků nevybavíte. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Aneb když se žárlivá ex rozhodne nevzdat, a je ochutná pro svůj cíl i vraždit a důkladně si vše promyslet. Občas mě sice zaráží fakt, že si policie s dnešní technologií nebyla schopna zjistit, z jaké IP adresy byly zprávy na FB posílány a že David byl takový pitomec, že si fakta nezjistil dřív a že samotná kráva Julie většinu času vypadala, že se snaží vše co bylo proti ni skrývat, ale dobře, dalo se na to koukat, i když jsem se chvílemi fakt chytal za hlavu, konečná scéna plná akce to ale nakonec zachránila. 55% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Kvalita thrilleru sa pozná podľa kvality záporáka. Nie žeby Katherine nebola presvedčivá mrcha, dokonca sa zo začiatku zdá, že jej postava má solídny plán, no už vtedy je Tessa hrozne predvídateľná, lebo ste podobnú pizdu videli v stovke iných B-čkových thrillerov, že to fakt pripomína telenovelu, ako tu je často zmieňované. A ako sa blíži koniec, je to čoraz horšie a zistíte, že ten záporák stojí za starú belú, ako aj celý film. Horko-ťažko dve hviezdy. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Počas prípitku vo firme si na začiatku filmu môžete všimnúť, že Julia (Rosario Dawson) drží pohár v každom zábere v inej ruke bez toho, aby si ho podala. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama