foto

Robert Wisdom

  • nar. 14.9.1953 (66 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Temná tvář Brooklynu
2017 Unforgettable
2016 Živý náklad
2014 Loft
2012 Freelancers
Temný rytíř povstal
2010 Krev na křídlech
2009 The Collector
2008 Ball Don't Lie
2007 Mezi řádky
2006 Jestřáb umírá
2005 Zamilovaní blázni
2004 Holičství 2
Killer Diller
Ray
Starý lišák
Zloději paměti
Ztracený ráj
2003 Baba na zabití
Inkognito
2002 Coastlines
Živě z Bagdádu (TV film)
2001 Agent Bílá krvinka
D.C. Smalls
Hollywood Palms
Rocky Road
Storytelling
2000 Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
Tanečnice od Modrého leguána
1999 How to Get Laid at the End of the World
The Heist
1998 Three Businessmen
Velký Joe
1997 Jamaica Beat
Sopka
Stir
Tváří v tvář
1996 Invader
Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
No Easy Way
To je náš hit!
1995 Sahara (TV film)
1994 Totální okno

TV seriály

2019 The Fix (TV seriál)
Queen for a Day (E08)
Ghost Whisperer (E07)
The Fugitive (E06)
další epizody (7)
Zákeřná Ebola (TV seriál)
V úkrytu (E06)
Karanténa (E05)
Postradatelnost (E04)
další epizody (6)
Hráči (TV seriál)
Players Only (S05E08)
Who Wants a Lollipop (S05E07)
Crumbs (S05E05)
další epizody (6)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Blues (S09E15)
2018 Psychiatr (TV seriál)
Castle in the Sky (S01E10)
Requiem (S01E09)
Many Sainted Men (S01E07)
další epizody (8)
Hráči (TV seriál)
The Kids are Aight (S04E07)
No Small Talk (S04E06)
2017 Flaked (TV seriál)
Day Six (S02E06)
Day Five (S02E05)
Day Four (S02E04)
další epizody (6)
Hráči (TV seriál)
In the Teeth (S03E03)
Seeds of Expansion (S03E01)
Vražedné Miami (TV seriál)
Naegleria & Neighborhood Watch (S02E19)
2016 Flaked (TV seriál)
Sunset (S01E08)
7th (S01E07)
Shell (S01E06)
další epizody (7)
Hráči (TV seriál)
Zápas (S02E10)
Milión dolarů v tašce (S02E09)
Vědí to všichni (S02E07)
další epizody (6)
Vražedné Miami (TV seriál)
Half-Life & Havana Nights (S02E09)
Tree Toxins & Three Stories (S02E06)
Spirochete & Santeria (S02E05)
další epizody (6)
2015 12 opic (TV seriál)
Rozštěpení (S01E01)
Hráči (TV seriál)
Plameňáci (S01E10)
Policie Chicago (TV seriál)
Born Into Bad News (S02E23)
2014 Legenda (TV seriál)
Pravá identita (S01E10)
Střípky pravdy (S01E09)
Policie Chicago (TV seriál)
Call It Macaroni (S02E01)
My Way (S01E13)
Turn the Light Off (S01E11)
další epizody (8)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Omluva bývá nejtěžší (S10E09)
2012 Nashville (TV seriál)
I Can't Help It (If I'm Still in Love with You) (S01E02)
Pilot (S01E01)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Shame (E06)
Nikita (TV seriál)
Pandora (S01E22)
Status: Nežádoucí (TV seriál) - herec, a.z.
Acceptable Loss (S05E17)
Dead to Rights (S05E12) - a.z.
2010 Happy Town (TV seriál)
Blame It on Rio Bravo (E08)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
Questions and Antlers (E06)
další epizody (8)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Afterglow (S02E04)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Last Stand (S04E18)
Eyes Open (S04E13)
Guilty as Charged (S04E12)
další epizody (7)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Smrtonosné stáří (S04E19)
Lovci duchů (TV seriál)
Na špičce jehly (S04E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V kleci (S06E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hell (S10E17)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Nebe proti peklu (S04E10)
Tajemství loňského léta (S04E09)
Pekelný Halloween (S04E07)
Útěk z vězení (TV seriál)
Umění dohody (S03E13)
Peklo nebo utonutí (S03E12)
Spodem ven (S03E11)
další epizody (5)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Poslední vydání (S05E09)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
Poslední fotka - 1. část (S03E06)
další epizody (8)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (10)
2005 Inconceivable (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (12)
2003 Kingpin (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Zbloudilé kulky (S02E09)
Vzkvétající město (TV seriál)
Execution (S01E14)
2001 V tajných službách (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Stav mysli (S07E10)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
1998 Dharma & Greg (TV seriál)
It Takes a Village (S02E02)
1997 Cracker (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Dobrodružství egyptské hrobky (S05E01)

Dokumentární

2009 A Thousand Suns - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky