Reklama

Reklama

Princezna z cukrárny

  • USA The Princess Switch (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná chicagská cukrářka a dáma, která se má stát princeznou, zjistí, že vypadají jako dvojčata. A tak se domluví, že si na Vánoce vymění role. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

heyda 

všechny recenze uživatele

Upozorňuju, že na 4 hvězdy to fakt není, ale jelikož jsem očekával totální tragédii, tak mě ten film opravdu mile překvapil. Povedených a milých vánočních filmů je zoufale málo, o to víc tahle příjemně plynoucí pohádka se skvělou Vanessou potěšila. Takže film ukládám na exterák a za rok na Vánoce ho opět vytáhnu :) 70% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Princess Switch" je reálne presne všetko, čo sľubuje koncept. Je to predvídateľné, je to staré, je to miliónkrát videné a pôsobí to ako film, ktorý sa budúci rok počas času Vianoc objaví na TV DOMA, kde je stvorené pre romantiku. Neviem čo viac k tomu ani dodať. Má to kvality TV filmu, pôsobí to ako TV film, no reálne to je v niektorých aspektoch trošku lepšie. Tak poviem aspoň to. Vanessa Hudgens do toho dáva asi maximum čo môže. A stále vyzerá veľmi dobre. To jej musím uznať. Réžia je celkom okey a tá dvojrola celkom prinesie aj nejaký humor nenudil som sa pri tom nejako moc. Je to vysoko klišé? Áno. Je to predvídateľné od začiatku do konca? Absolútne. Ale na druhú stranu mám pocit, že film to ani nijakým spôsobom neskrýval a ak je to všetko čo človek chce, tak toto nie je najhoršia verzia tejto story. Myslím si, že slovenská rozprávka "Láska Na Vlásku" je oveľa väčšia dávka nudy, než tento film. Takže ak je to vaša šálka kávy, pokojne si to čeknite. Možno si v tom niečo nájdete. Hodnotenie: B- ()

Reklama

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Od romanťárny Princezna z cukrárny jsem neměl žádná přehnaná očekávání. Čekal jsem jednu z mnoha možných variací "prince a chuďase" v holčičí verzi a tu jsem taky dostal. A bylo to lepší, než jsem čekal. Takže milé překvapení. Jsem zvědavý, co s tím provedou v pokračování. Jo a obdivuji, jak je Vanessa Hudgens stále stejná jako v Muzikálu ze střední a to už bude nějakých 15 let, neuvěřitelné. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem tak nějak nasávat tu vánoční atmosféru, tak částečně to připomínalo svátky, ale ten příběh byl takový kýčovitý až předvídatelný, ale mě to nějak nevadilo, chtěla jsem prostě vypnout a koukat. Bylo to jasný, že se vyměněné dámy zamilují do svých protějšků a prostě zazvonil zvonec a pohádky je konec ...... vlastně není, mám v plánu vidět i další dvě pokračování. Nějak si zatím nedokážu představit, co tam může být dalšího, ale nechám se překvapit. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jediná skutečná přednost tohoto filmu je ten krásný vánoční vizuál (samozřejmě veskrze pohádkový a místy až přeslazený, ale tvoří to hezkou atmosféru, která tak nějak k Vánocům patří). Dále pak ještě herecký výkon Vanessy Hudgens, který je v rámci takového příběhu a scénáře docela dobrý. Jinak ale musím říct, že je to obsahově neskutečně ploché a i na pohádku mi to přišlo hodně zjednodušené a prázdné. Tím myslím i samotné postavy a jejich charaktery, které jsou naprosto neprokreslené - natolik, že je jejich chování místy až směšné. A hlavně, pokud jde o nějaké "překážky", kterými by si hlavní postava takové pohádky měla projít, než najde cestu ke štěstí, tak tam vlastně žádné nebyly. Záporné postavy, které měly ztělesňovat nějaká ta protivenství, byly ještě o dost stupidnější než ostatní postavy. Především mě rozesmála ta rivalka v cukrářské soutěži a její "ďábelský plán" v podobě přestřiženého kabelu u mixéru. Něco tak hloupého se vidí možná tak v kreslených pohádkách pro děti předškolního věku... Na druhou stranu, aspoň jsem se pobavila. Taky jsem se musela pobavit nad tím, jak si Netflix udělal v rámci filmu reklamu na sám sebe a jiný ze svých (nejspíše podprůměrných) vánočních filmů. Spíš než chytré, mi to přišlo trapné. Ale proč ne, Netflix si s svými filmy může dělat co chce, jen ta kvalita obsahu pak jde značně dolů. Vizuál opravdu není všechno... Každopádně, jsem ráda, že jsem to viděla, ale jednou stačilo. Od dalších vánočních počinů Netflixu mě to spíš odradilo. ~(2,2)~ ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Většina filmu se natáčela v Rumunsku ve městě Carei. Na scény ze zámku byl využit zámek Károlyi. (Ganka)

Reklama

Reklama