Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate Kaneová, která v Gothamu odráží útoky Alenky a Wonderland gangu, je nadále pronásledována událostmi obklopujícími smrt její sestry, k níž došlo před patnácti lety. Zatímco město stále doufá v Batmanův návrat, Jacob Kane a bezpečnostní agentura Vrány přitvrzují ve snaze zničit nebezpečnou skupinku. S pomocí Lukea Foxe se Kate Kaneová snaží pokračovat v odkazu Bruce Waynea jako hrdinná Batwoman. Sophie musí spojit síly s Kate, zatímco Mary se ocitá lapená v Alenčiných spárech. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jacob Kane sa so svojou skupinou Vrány snaží pokračovať v práci Brucea Waynea, Kate sa zameriava na to, aby zistila identitu Alenky a jej gangu z ríše divov a nakoniec sa musí spojiť so Sophiou...Asi jediné čo v tomto seriály stojí za pozornosť je hudba a musím dodať že ťažko sa nájde tak nesympatická ústredná postava seriálu akou je Ruby Roseová čoby Batwoman... ()

Reklama

movie_fan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa lepšie ako pilotný diel, zápletka je celkom zaujímavá, na to, že som si myslel že to nebudem chcieť pozerať práve kvôli LGBT môžem z vysoka kašľať, páči sa mi to, je to iné a Rose je podľa mňa dosť dobrá Batwoman. Snáď v ďalšej epizóde dôjde k upgradu kostýmu tak, aby nevyzerala ako Batman. A syn Foxa tiež vyzerá že ho všetko dobré ešte len čaká. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama