Reklama

Reklama

Dokonalá lež

  • USA The Good Liar (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Roy Courtnay si v životě nadělal spoustu problémů a stále jej pronásleduje jeho temná minulost. Když na internetové seznamce potká bohatou vdovu Betty McLeish, nemůže uvěřit svému štěstí. Námluvy ale neprobíhají zcela podle jeho představ. Postupem času Roy zjišťuje, že city které chová k Betty, a které měly být falešné, se stávají skutečnými a to začíná být pro Royův tajný plán opravdovým problémem. Poprvé ve své kariéře se Oscarová Helen Mirren a Ian McKellen setkávají na filmovém plátně. (Vertical Entertainment)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo 23. dubna 2018 v Londýně, probíhalo také v Surrey a v Berlíně. (bianci)
  • Jméno autora Nicholas Searle je prý pseudonym chlápka, který kdysi pracoval pro státní bezpečnostní složky, než v roce 2011 odešel do důchodu a dal se na psaní. Dokonalá lež je jeho debut, který vypiloval v průběhu online kurzu literární agentury Curtis Brown Creative. Ta pak zařídila, že se o text na podzim 2015 porvaly nakladatelské giganty. (Petr.Kocfeld)
  • Stanica metra Charing Cross použitá v tomto filme je uzavretá stanica na linke Jubilee Line v Londýne. Bola použitá tiež vo filme James Bond: Skyfall (2012). (Arsenal83)
  • Britský denník The Guardian zaradil film do zoznamu najviac podceňovaných filmov roku 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama