Reklama

Reklama

Dycky Sunderland

(seriál)
  • Velká Británie Sunderland 'Til I Die
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, (2018–2024), 11 h 42 min (Minutáž: 31–53 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Tenhle dokumentární seriál sleduje anglický fotbalový klub Sunderland během sezóny 2017–18, který se snaží po sestupu vyhoupnout zpátky do Premier League. (Netflix)

Recenze (86)

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Dvě sezóny strávené v přítomnosti managementu, hráčů a především za hrob oddaných fanoušků červeno-bílo-černého Sunderlandu. Fotbalového klubu s krásným stadionem, jehož letitá přítomnost v elitní Premier League byla jedním z mála důvodů k hrdosti a radosti pro obyvatele dělnického města z ekonomicky uvadajícího severovýchodu Anglie. V posledních letech je však vše jinak - klub se ocitl až ve třetí lize a musí řešit doslova existenční problémy ... Dokument je natočen opravdu skvěle - od podmanivě sestříhaných zápasů až po nahlížení do soukromí hlavních protagonistů či dramatické peripetie týkající se například hledání dostupných hráčů v posledních minutách přestupního období. Rozhodně nemusíte být fanouškem "Černých koček", aby vás seriál dokonale vtáhl. ()

Dm1tr1j odpad!

všechny recenze uživatele

Nielen, že je to o futbale. hre pre dementov, ktorú hrajú ženy s penismi ale ešte aj ten neznesiteľný severobritský prízvuk a ešte navyše v tomto celom nepodarenom dokumente poriadne tí packali ani nevyhrali. Prečo by krista niekto chcel sfilmovať toto? Prečo nesfilmujeme bezdomovca ako ostal bezdomovcom? Lebo je to kokotina - preto odpad. Keby sa dalo dám dva odpady ešte za ten futbal retardovaný. ()

Reklama

f7r 

všechny recenze uživatele

První série mne moc nenadchla, i když se mi začátek zdál fajn, ale bohužel se pak vše řešilo jen docela povrchně (posily, hledání trenéra... atmosféra kolem klubu pak byla podána taky dost černobíle), nicméně druhá série mne vtáhla do "děje" hned v úvodní epizodě, celé je to charismatičtější a malinko víc do hloubky (ale tak akorát) a ke slovu už se naštěstí tolik nedostávají "hospodské kecy" (i když se jim bohužel taky nevyhneme). (Ale teda... který *** vymýšlel překlad názvu a následně to vnutil i do seriálu jako "překlad" chorálu?!) ()

Hannibal1913 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni ti fanoušci TOP klubů by se na toto měli povinně podívat, protože takhle má vypadat fanouškovství - ne, že si vybereš ten nejúspěšnější klub a tomu potom fandíš. Mám rád místo, kde žiju, tak přece fandim místnímu klubu! A v zahraničí su buďto nestrannej, nebo si vybírám podle sympatií, ne podle počtu titulů. Všichni ti sparťánci, slávisti, mnichovobayerňáci, liverpoolovci, juventusáci, co s daným městem nemáte nic společnýho: TÁHNĚTE UŽ DO PRDELE KURVA! https://www.youtube.com/watch?v=ZxJDRwP7Qu8 ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že jsem Černejm kočkám sestup z Premier League přál. Pro mě hodně nesympatický tým (hráči a herní systém nikoli fanoušci či majitelé). Seriál ale začíná až jejich počínáním v Championship, kterou jsem sledoval jen okrajově (hlavně Fulham s Jokanovičem, Mitrovičem a Kalasem), ale i tak jsem potíže Sunderlandu zaregistroval. ___ Nechci spoilovat, ale musím zmínit ten výbornej kontrast, kdy se nepodaří udržet nadějného hráče a jsou rádi za 1,5 mio eur z Francie, aby následně vysázeli 3 mio za mnohem horšího útočníka. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Mnoho fanoušků a zaměstnanců opakovaně hovoří o návratu klubu do „Premiership“. Nejvyšší anglická fotbalová soutěž se ale již v sezóně 2007/2008 přejmenovala z „Premiership“ na „Premier League“. (JemHadar)

Reklama

Reklama