foto

Regis Philbin

  • nar. 25.8.1931 (85 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Shrek: Zvonec a konec
2007 Shrek Třetí
2002 Pinocchio
2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1999 Drsňák Dudley
1997 Mother Goose: A Rappin' and Rhymin' Special (TV film)
1993 Perry Mason: Případ zrádného rozhlasového moderátora (TV film)
1985 Malibu Express
1980 Neberte Rusům tajné dokumenty (TV film)
1978 Bad News Bears Go to Japan, The
Sextette
1977 SST: Death Flight (TV film)
Šílený býk (TV film)

TV seriály

2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nejlepší hamburger New Yorku (S04E02)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl IX (S10E04)
1996 Life's Work (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1982 Star of the Family (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1970 Silent Force, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)

Dokumentární

2016 Tony Bennett Celebrates 90: The Best Is Yet to Come (TV film)
2008 Wrangler: Anatomy of an Icon
2007 Mr. Warmth: The Don Rickles Project
1999 Torrance Rises

TV pořady

2016 All or Nothing: A Season with the Arizona Cardinals (TV pořad)
2015 The 42nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2015 (TV pořad) - a.z.
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2011 The 9th Annual TV Land Awards (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2009 2009 Game Show Awards (TV pořad) - a.z.
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2006 Amerika má talent (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Americký chopper (TV pořad)
2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2000 Cavuto on Business (TV pořad)
1994 WWF Hall of Fame 1994 (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1964 That Regis Philbin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace