foto

Regis Philbin

  • nar. 25.8.1931
    New York City, New York, USA
  • zem. 24.7.2020 (88 let)
    Greenwich, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Shrek: Zvonec a konec
2007 Shrek Třetí
2002 Pinocchio
2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1999 Drsňák Dudley
1997 Mother Goose: A Rappin' and Rhymin' Special (TV film)
1993 Perry Mason: Případ zrádného rozhlasového moderátora (TV film)
1985 Malibu Express
1980 Neberte Rusům tajné dokumenty (TV film)
1978 Sextette
The Bad News Bears Go to Japan
1977 SST: Death Flight (TV film)
Šílený býk (TV film)

TV seriály

2020 Single Parents (TV seriál)
Oh Dip, She's Having a Baby (S02E18)
2019 Huangovi v Americe (TV seriál)
Lou Wants to Be a Millionaire (S06E09)
2016 All or Nothing: A Season with the Arizona Cardinals (TV seriál)
2015 Donny! (TV seriál)
Sexual Secrets of Married Men: Exposed! (E05)
Nová holka (TV seriál)
Clean Break (S04E22)
2013 Nouzové přistání (TV seriál) - a.z.
Look Who's Hot Now (S04E19) - a.z.
2012 Nouzové přistání (TV seriál)
That Changes Everything (S04E01)
Blow Outs (S03E24)
2009 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Taky jsem lhala (S02E01)
Bratři a sestry (TV seriál)
Soupeřící sourozenci (S03E12)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nejlepší hamburger New Yorku (S04E02)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Nad dopisy diváků (S03E21)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Sběrači kostí (S05E04)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Jak pohřbít milionáře (S04E08)
Zpátky do budoucnosti: Soudný den (S03E18)
1998 Becker (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S10E04)
1997 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Na vlnách rádia (S02E06)
1996 Life's Work (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál) - a.z.
Mozaika (S05E04) - a.z.
Fresh Prince (TV seriál)
Golfový turnaj (S06E21)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Chaperone (S06E01)
The Opposite (S05E21)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Muž, který řekl ahoj (S01E18)
1982 Star of the Family (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1970 Silent Force, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)

Dokumentární

2018 Always at the Carlyle
2016 Tony Bennett Celebrates 90: The Best Is Yet to Come (TV film)
2010 Marion Jones: Press Pause (TV film) - a.z.
New York Street Games
The Legendary Bing Crosby (TV film)
2008 Wrangler: Anatomy of an Icon
2007 Mr. Warmth: The Don Rickles Project
2003 Jack Paar: Smart Television (TV film)
1999 Torrance Rises

Host

TV pořady

2015 The 42nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2015 (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2011 The 9th Annual TV Land Awards (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2009 2009 Game Show Awards (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2006 Amerika má talent (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Americký chopper (TV pořad)
2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2000 Cavuto on Business (TV pořad)
1994 WWF Hall of Fame 1994 (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1964 That Regis Philbin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky